Αθλητισμός

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της Χετάφε ο Βραζιλιάνος

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της Χετάφε ο Βραζιλιάνος
Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι στο στόχαστρο της Χετάφε.

Πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ έφερε στην Ελλάδα τον Μαουρίσιο για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του κέντρου. Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας. Ο έμπειρος μέσος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση δυο Κυπέλλων και του περυσινού αήττητου πρωταθλήματος. Ωστόσο η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που έμεινε χωρίς στόχους.

Ο Μαουρίσιο αποκόμισε έναν τραυματισμό στο φινάλε της περασμένης σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο κομμάτι και της φετινής χρονιάς. Το συμβόλαιο του τελειώνει και θα πρέπει να γίνει νέα διαπραγμάτευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας και θα έρθει αντιμέτωπος με την νέα οικονομική πολιτική της ομάδας.

Ισπανικές “σειρήνες” για Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο είναι ένας παίκτης με εμπειρία και μεγάλη ποιότητα. Σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος δεν θα είναι δύσκολο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον τελευταίο καιρό αρκετές ομάδες έχουν κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο ίδιος μένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για την ώρα.

Θυμίζουμε ότι υπό κανονικές συνθήκες το συμβόλαιο θα είχε ολοκληρωθεί. Από στη στιγμή που η σεζόν τράβηξε λίγο παραπάνω ο Μαουρίσιο δέχτηκε να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για τη νέα σεζόν. Μια από τις ομάδες που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του ελεύθερου Μαουρίσιο είναι η Χετάφε.

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η μαδριλένικη ομάδα θέλει τον Βραζιλιάνο χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι Μαδριλένοι, λοιπόν, παρακολουθούν την περίπτωση του έμπειρου μέσου, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί και για τη Μαρσέιγ.

Επίσης, πριν από καιρό είχε γίνει γνωστό πως υπάρχουν επαφές του παίκτη με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Λέο Μάτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει τα 30 και η νέα πολιτική της ομάδας είναι να μη δίνει πολυετή συμβόλαια σε παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments