Αθλητισμός

Ουζουνίδης Αλ Τάαμαρι: Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θέλει να παραμείνει ο παίκτης

Ουζουνίδης Αλ Τάαμαρι: Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θέλει να παραμείνει ο παίκτης
Ουζουνίδης Αλ Τάαμαρι: Την επιθυμία του να έχει ξανά στο ρόστερ της ομάδας τον Ιορδανό μέσο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται κοντά στον να δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρει πολύ τους Πειραιώτες, οι οποίοι προτίθενται να βγάλουν από τα ταμεία τους 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, οι Κύπριοι αξιώνουν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν το «ok».

Στην περίπτωση του Ιορδανού εξτρέμ αναφέρθηκε ο νυν προπονητής του στην κυπριακή ομάδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Cablenet” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Μούσα Αλ Τάαμαρι.

«Του έχει γίνει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του. Τον θέλουμε στην ομάδα. Προπονείται κανονικά και δείχνει τρομερή διάθεση. Είναι καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής. Τον θέλουμε κοντά μας αλλά το τι θα γίνει θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε αρχικά ο Εβρίτης τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι θα γίνει στην υπόθεση του, είπε πως: «Το τι πιστεύω δεν μπορώ να το πω αλλά το τι θέλω μπορώ να το πω και τον θέλω».

Όσο για τον Γκίας Ζαχίντ που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσει. Υπολογίζω κανονιά τον Ζαχίντ στην ομάδα και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τώρα για το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορώ να ξέρω όμως υπολογίζεται κανονικά. Έχουμε μιλήσει για το πλάνο και δεν φάνηκε ότι θέλει κάτι άλλο».

«Ο Τάαμαρι είπε πως δεν είχε καμία επαφή με άλλη ομάδα»

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95,0 και σε ερώτηση για το αν δόθηκε παράταση στον Τάαμαρι να απαντήσει στην πρόταση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους, απάντησε ότι:

«Ο ίδιος ο Μούσα είχε πει για τις 5 Ιουλίου και ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει περισσότερο χρόνο. Δεν τέθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό εγώ θα το χαρακτήριζα αστείο. Μιλώντας με τον Μούσα, αυτό που μου είπε είναι ότι δεν έχει καμία επαφή με καμία ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments