Ελλάδα

Κούρκουλος, Κωνσταντάρας και Πάντζας σε επικό φιλικό με τον ΠΑΟΚ – Διαιτητής η Γεωργία Βασιλειάδου [pics]

Κούρκουλος, Κωνσταντάρας και Πάντζας σε επικό φιλικό με τον ΠΑΟΚ – Διαιτητής η Γεωργία Βασιλειάδου [pics]
Τον Ιούλιο του 1963 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία με αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου όπως ο Νίκος Κούρκουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δημοσίευσε ο Άρης Λουπάσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναρτά αρκετά συχνά, διάφορα στιγμιότυπα από το παρελθόν με πρωταγωνιστές γνωστούς κινηματογραφικούς αστέρες, σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του αφορά σε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πλήθος κόσμου για να δει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες

«Τον Ιούλιο του 1963 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γεμίσει με περισσότερους από είκοσι χιλιάδες θεατές που ανυπομονούν να δουν από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες που θαυμάζουν μέσα από τη μεγάλη οθόνη», ξεκινά την αφήγησή του.

Και συνεχίζει: «Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στον αγώνα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (αριστερά) ο οποίος σε νεαρή ηλικία θα ασχοληθεί ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ που υπήρξε και η αγαπημένη του ομάδα. Επίσης ο Νίκος Κούρκουλος με εμπειρία στον χώρο καθώς έχει ξεκινήσει από τα τσικο του Παναθηναικού για να περάσει στην συνέχεια στην κύρια ομάδα, οι Γιώργος Πάντζας, Ανδρέας Ντούζος και Γιάννης Μαλούχος και οι διάσημοι άσσοι της εποχής Μίμης Δομάζος, Μίμης Στεφανάκος και Τάκης Λουκανίδης για την ενίσχυση της ομάδας των ηθοποιών».

Η Γεωργία Βασιλειάδου σε ρόλο διαιτητή

«Η Γεωργία Βασιλειάδου (φωτο – με τον διαιτητή και παίχτη του ΠΑΟΚ) σφυρίζει την έναρξη του αγώνα όπου με τον χαρακτηριστικό της τρόπο κάνει όλες τις παρεμβάσεις για την τήρηση των κανόνων και οι Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Σταυρίδης ως επόπτες γραμμών δίνουν την δική τους ευχάριστη και χιουμοριστική διάθεση. Ο αγώνας θα λήξει με σκορ 2 – 1 υπέρ του ΠΑΟΚ με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα τους παίχτες με τους οποίους στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους».

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς άλλος ένας αγώνας θα διεξαχθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ηθοποιούς και δημοσιογράφους ανάμεσα στους οποίους και πάλι οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Ντούζος καθώς και οι Κώστας Βουτσάς και Τάσος Γιαννόπουλος. «Τον ραδιοφωνικό σχολιασμό αναλαμβάνει ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος με την Τζένη Καρέζη να αποθεώνει από τις κερκίδες τους συναδέρφους της και ο αγώνας να λήγει με ισόπαλο σκορ 2 – 2. Στις… χρυσές δεκαετίες που μεγαλούργησαν οι μεγαλύτερες μορφές της τέχνης και του πολιτισμού, το ποδόσφαιρο κατείχε ξεχωριστή θέση στην ψυχαγωγία του κόσμου με διάσημους και γοητευτικούς άσσους των γηπέδων να καταφέρνουν να σκοράρουν και στην καρδιά λαμπερών αστεριών της εποχής», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments