Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [10/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [10/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [10/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [10/07/20].

Κριός

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, μπορείς με το ταίρι σου να ξεφύγετε, μέσα στον κόσμο της φαντασίας σου. Με το να μοιραστείς μαζί του τις φαντασιώσεις σου, θα μπορέσεις να συγκρίνεις τη νοητική σας σύνδεση και θα επαναπροσδιορίσεις τους παθιασμένους σου στόχους. Μια καθυστέρηση ή ένα εμπόδιο ίσως είναι κάτι για το οποίο ο αγαπημένος σου, τελικά θα νιώσει ευγνωμοσύνη.

Ταύρος

Αν υπάρχουν άγρια και υπέροχα συναισθήματα αυτή τη στιγμή μέσα σου, φρόντισε να τα μοιραστείς με το ταίρι σου ή με το άτομο που σου τα ενέπνευσε. Να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρεις να αγγίξεις την καρδιά του. Κάνε την κίνησή σου, χωρίς να περιμένεις άμεση ανταπόδοση. Δώσε του χρόνο και θα δεις πως η καρδιά σου, θα χαμογελάσει πραγματικά.

Δίδυμοι

Η επιθυμία σου για πολυτέλεια και ομορφιά θα μεγαλώσει έντονα σήμερα. Ίσως, νιώθεις πως θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο παραπάνω. Και γιατί όχι; Αν νιώθεις καλά μέσα σου, θα μπορέσεις να λάμψεις κι εξωτερικά. Θέλεις να προσελκύσεις την προσοχή – και μπορείς να κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου!

Καρκίνος

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη δυναμική της ερωτικής σου ζωής, τότε ψάξε μέσα σου για περισσότερη πίστη και θετική διάθεση. Και τα δύο θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις ότι η αγάπη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ευγνωμοσύνη και η αισιοδοξία θα βοηθήσουν την ερωτική σου ζωή ν’ ανθίσει, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή φαίνεται περίπλοκη.

Λέων

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στην ερωτική σου ζωή; Μήπως σκέφτεσαι τις δυνατότητες για να πετύχεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου; Ή χρειάζεσαι κάποιον να σε ακούσει για τις αποφάσεις που έλαβες για την καριέρα σου επειδή φοβάσαι πως θα ταρακουνήσουν τη σχέση σου; Όμως κάπως έτσι κινούνται τα πράγματα στις υγιείς σχέσεις. Κάποιες φορές, χρειάζονται ταρακούνημα.

Παρθένος

Κάτι θα σου φανεί ασυνήθιστο στα ερωτικά σου. Όμως είσαι πρόθυμη να αγκαλιάσεις την δική σου εκδοχή για τον έρωτα σήμερα. Ακόμα κι αν δε σου ταιριάζει να τηρείς κανόνες στη σχέση σου….είσαι έτοιμη να κάνεις το σωστό στο όνομα της αγάπης. Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και γρήγορες, σε άλλους τομείς της ζωής σου. Και η ερωτική σου ζωή, δεν αποτελεί εξαίρεση!

Ζυγός

Πάντα υπάρχουν διαφωνίες στις σχέσεις. Υπάρχουν όμως τρόποι για να διασφαλίσεις πως δε θα «ανάψουν τα αίματα» ώστε να δημιουργηθεί καταστροφή. Μπορείς να μετατρέψεις κάθε αγχωτική στιγμή, σε θετική και ήρεμη με τρόπους που αξίζει να απολαύσεις. Αν θέλεις να ασκήσεις δύναμη στη σχέση σου…. τότε άσκησε αυτού του είδους τη δύναμη!

Σκορπιός

Ξέρεις πώς οι επαγγελματικοί σου στόχοι, δεν διαφέρουν πολύ από τους ρομαντικούς σου. Πρέπει όμως να χαράξεις μια γραμμή ανάμεσά τους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ο εραστής σου να υποστηρίξει τις ρομαντικές σου ανάγκες και τις επαγγελματικές σου προσδοκίες. Αν όμως εσύ εστιάζεις περισσότερο στην καριέρα σου….τότε θα υπάρξουν προβλήματα.

Τοξότης

Αν θέλεις να ενισχύσεις τη σχέση σου αυτό το διάστημα, τότε θα πρέπει να μην δημιουργείς προβλήματα. Θα μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις…ειδικά αν νιώθεις πως συγχρονίζεσαι με το ταίρι σου. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Για αυτό εκμεταλλεύσου τες!

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να απομακρύνεις τους περισπασμούς από κάποιους τομείς της ζωής σου. Έχεις πολλά να σκεφτείς και να εκτιμήσεις, σχετικά με την εξελικτική πορεία της σχέσης σου. Η απομάκρυνση από οποιαδήποτε συμπλοκή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις από τον έρωτα γενικότερα. Οι αποκαλύψεις θα σου προκαλέσουν σύγχυση και ενδιαφέρον. Αυτό όμως είναι απλά το σύμπτωμα της θετικής κι έγκαιρης αλλαγής.

Υδροχόος

Η ικανότητά σου να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και να νιώθεις αυθεντική, εντάσσεται καλά στην ερωτική σου σχέση αυτό το διάστημα. Ενθάρρυνε το ταίρι σου να μοιραστεί μαζί σου τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και θα είσαι στο σωστό δρόμο για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Ο μόνος τρόπος, είναι η εξέλιξη και τον ξέρεις.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν υπάρχει αρκετό μυστήριο πρόσφατα στη σχέση σου, πίστεψε στην ικανότητα που έχεις να διαχωρίζεις τη φαντασία από την πραγματικότητα και εστίασε στις ανάγκες σου. Η εξαιρετική σου διαίσθηση θα σε καθοδηγήσει στα ερωτικά σου. Ξέρεις να εμπιστεύεσαι αυτήν την ενέργεια! Και αν το κάνεις, τότε θα ξέρεις πως όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments