Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Νίκη ουσίας για τους φιλοξενούμενους στο 90′

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Νίκη ουσίας για τους φιλοξενούμενους στο 90′
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Στο 90' μπήκε το γκολ του αγώνα που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Σκόρερ ο Μιχάι που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Με νίκη φεύγει ο δικέφαλος του Βορά από το «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί των γηπεδούχων για 43 Ματς. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 90′ ο Ενέα Μιχάι που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Ινγκασον. Ο Ολυμπιακός βέβαια παραμένει ο πρωταθλητής καθώς έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη εκτός από μια νίκη γοήτρου, χρειάζεται το τρίποντο για να έχει προβάδισμα ασφαλείας από την ΑΕΚ.

Οι φάσεις του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, με τους Τζόλη (στο 2′ και στο 3′) και Μπίσεσβαρ (στο 7′) να προσπαθούν με σουτ να απειλήσουν τον Σα. Στο 14′ ο Μπίσεσβαρ προσπάθησε εκ νέου να νικήσει τον Σα, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι, μετά από σέντρα του Ροντρίγκο.

Στο 33′ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του τελική, με τον Σεμέδο να πιάνει κεφαλιά και τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει έξι τελικές, έναντι δυο του Ολυμπιακού, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να έχει καλή εικόνα αλλά να του λείπει ένα καλό τελείωμα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έδειξε να είναι μακριά από τα φετινά του αγωνιστικά στάνταρ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα αυτή του Μιχάι αντί του Ίνγκασον. Ο Ισλανδός, που είχε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Στο 58′ ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε αντεπίθεση με τον Γιαννούλη να σουτάρει στη κίνηση και τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Σα. Στο 78′ ο Χασάν, μετά από κόρνερ του Βαμπουενά έπιασε κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 90′, μετά από φάουλ του Σοχ, ο Ροντρίγκο έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μιχάι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 92′ ο Πασχαλάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Χασάν, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 95′ ο Χασάν σκόραρε αλλά από αντικανονική θέση, με την υπόδειξη να είναι άμεση.

Η σύνθεση των ομάδων

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σισέ, Σεμεδο, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (62′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (86′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62′ Μπρούνο), Αραμπί (79′ Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46′ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί (79′ Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72′ Στοχ), Τζόλης (79′ Τζόλης), Άκπομ (58′ Σφιντέρσκι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments