Video

Ναταλία Γερμανού: Συγκινήθηκε με την ανακοίνωση του Χατζηδάκη ότι θα γίνει μπαμπάς

Ναταλία Γερμανού: Συγκινήθηκε με την ανακοίνωση του Χατζηδάκη ότι θα γίνει μπαμπάς
Ναταλία Γερμανού: Έδωσε on air τις ευχές της στον συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έκανε γνωστό πως σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μπαμπάς καθώς η επί πολλά χρόνια σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Έτσι λοιπόν, με αυτή την ευχάριστη είδηση ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή (Σάββατο 11 Ιουλίου) η Ναταλία Γερμανού αφού θέλησε να δώσει και δημόσια τις ευχές της στον συνεργάτη της θυμίζοντάς του την πρόβλεψη που είχε κάνει όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε πει στον Παναγιώτη Χατζηδάκη πως όποιος συνεργάζεται μαζί της κάνει παιδιά.

«Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στη ζωή μου»

Η σύντροφός του παρουσιαστή, Χαρά Σαράντη, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια περίπου, πρόκειται να φέρει στη ζωή τον… καρπό του έρωτά τους. «Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στη ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε: «Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε». Παράλληλα, επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Πάντως, η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός ήταν εμφανώς συγκινημένη για τον συνεργάτη της, στον οποίο έχει αδυναμία όπως αποκάλυψε, ενώ είναι από τα άτομα που φροντίζουν και σέβονται εκείνους με τους οποίους δουλεύουν μαζί.

Και στην τηλεοπτική της εκπομπή στον Alpha έχει επιλέξει άτομα και που εμπιστεύεται και που μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά και που «δένουν» μεταξύ τους. Εξάλλου, το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ πολύ καλό και αυτό φαίνεται και από τις κοινές δραστηριότητες που τυχόν μπορεί να κάνουν εκτός του πλαισίου της δουλειάς την οποία έχουν αναλάβει και διεκπεραιώνουν κάθε Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments