Αθλητισμός

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Τα σενάρια που «παίζουν» για τον νεαρό άσο

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Τα σενάρια που «παίζουν» για τον νεαρό άσο
Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Θα μείνει ή όχι ο νεαρός άσος στο ρόστερ της ομάδας του «τριφυλλιού» τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έδειξε και στον Πανιώνιο ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα για την ηλικία του. Η εφημερίδα Sportime παρουσιάζει τα σενάρια που υπάρχουν όσον αφορά το μέλλον του νεαρού άσου.

«Πρόσωπο του διημέρου ο Εμμανουηλίδης. Συνέντευξη, δημοσιεύματα από το εξωτερικό για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων. Τα πάντα όλα, «δηλωτικά» παρουσίας. Καλές οι μεταγραφές, αλλά φέτος, είναι… αλλιώς. Δεν έχει «Πανιώνιο» στο μενού για τον πιτσιρικά. Αν δεν προκύψουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις αναφορικά με τον ρόλο και τη συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό, τότε – εύλογα – θα ζητήσει να φύγει. Πορτοκαλιές άλλωστε, υπάρχουν. Και πολλές», γράφει χαρακτηριστικά η αθλητική εφημερίδα.

Ακόμα κι όλα να μην ισχύουν για τον «πράσινο» άσο, ο Εμμανουηλίδης θα θελήσει να έχει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα της νέας σεζόν. Άλλωστε, όπως ανέφερε και στην πρόσφατή του συνέντευξη στο sdna.gr, δεν αγχώνεται με την έλευση ενός ξένου τεχνικού, του Ντάνι Πογιάτος, στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Εμμανουηλίδης δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Αν εγώ δουλέψω σωστά και δείξω τι μπορώ να κάνω, τότε ο προπονητής θα μου δείξει την εμπιστοσύνη που πρέπει. Στο χέρι μου είναι λοιπόν».

Τι είχε απαντήσει για τον Ολυμπιακό και την άρνησή του να πάει

«Είχε ακουστεί ότι λίγο πριν βγάλεις το δελτίο σου με τον Παναθηναϊκό ότι είχε γίνει κάποια προσέγγιση από τον Ολυμπιακό. Τι συνέβη τότε και ποιος ήταν ο λόγος που έμεινες στον Παναθηναϊκό;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης απάντησε: «Ο κ. Αμανατίδης είχε μιλήσει με τον πατέρα μου την ημέρα που θα υπέγραφα με τον Παναθηναϊκό και του είχε πει ότι θέλουν να με εντάξουν στο ρόστερ τους. Εγώ συζήτησα με τον πατέρα μου και του είπα: «Δεν τους εμπιστεύομαι, δεν ξεχνάω ότι με απέρριψαν τρεις φορές». Επίσης, δεν μπορούσα να μην σκεφτώ ότι ο μπαμπάς είχε δώσει τον λόγο του στον κ. Μάρκο. Ήταν σαν να τον είχα δώσει και εγώ. Γι΄ αυτό και επέλεξα τον Παναθηναϊκό». Φέτος, ο νεαρός άσος έχει 17 συμμετοχές και 4 γκολ στην Super League 1 με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments