Video

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανακοίνωση του Alpha και η συνεργασία με τον Νίκο Μάνεση

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανακοίνωση του Alpha και η συνεργασία με τον Νίκο Μάνεση
Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια του Alpha, επέλεξε να ανακοινώσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα με αυτόν τον τρόπο.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν τη γνωστή παρουσιάστρια να κάνει πρωινή εκπομπή στον Alpha την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μάνεση και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει καθώς και όλα τα επαγγελματικά της πλάνα. Όπως ανακοινώθηκε, θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση.

«Λοιπόν, 11.00 με 13.00, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά, επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» επισήμανε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου», προσέθεσε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» άγγιξε τις ψυχές των τηλεθεατών αφού οι εξομολογήσεις των καλεσμένων της ήταν αληθινές και από καρδιάς.

Η ανακοίνωση του Alpha

Έτσι, η νέα εκπομπή της σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού θα είναι καθημερινή και μάλιστα με συνεργασία – έκπληξη αφού την αρχισυνταξία της αναλαμβάνει ο έμπειρος και επιτυχημένος δημοσιογράφος. «Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής και εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή», αναφέρεται.

«Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments