Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο χειρουργείο μετά από ατύχημα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο χειρουργείο μετά από ατύχημα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο μπήκε το γνωστό μοντέλο.

Μια περιπέτεια υγείας είχε ανήμερα των γενεθλίων της η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο είχε ένα ατύχημα στο πάρτι που έκανε με φίλους της με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η ίδια με ένα video μέσα από το νοσοκομείο ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, κατά τη βραδιά του πάρτι της, είχε ένα μικρό ατύχημα στο πόδι. Εκεί αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις μπήκε στο χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Mαναράκια το βολέψαμε το ποδαράκι, μόλις με βγάλανε από το χειρουργείο. Ήταν ζόρικο το τραυματάκι, κόψαμε και έναν τένοντα αλλά όλα είναι καλά» αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο video της. Ενώ έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας! Πέρα από αυτό, χθες έκανα τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου!». «Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που είναι δίπλα μου! Απεριόριστα ευγνώμων» πρόσθεσε.

Ποια είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model, είχε πάρει μέρος στο Nomads αλλά και το My Style Rocks. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού. Έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα.

Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς. Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι μοντέλων. Η Δήμητρα είχε “χτίσει” το όνομα της στο ανδρικό κοινό, μιας και είχε πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φωτογράφηση στο MAXIM, όπου είχε αποφασίσει να ποζάρει γυμνή, κερδίζοντας αυτομάτως πολλούς fans.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments