Πολιτική

Πάρτυ στο Twitter με τη μήνυση που κατέθεσε ο Παπαδημούλης για ένα post για τα σπίτια του

Πάρτυ στο Twitter με τη μήνυση που κατέθεσε ο Παπαδημούλης για ένα post για τα σπίτια του
Κεντρικό πρόσωπο των social media τείνει να γίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πρωταγωνιστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το Twitter, παραμένει εδώ και έναν μήνα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όλα ξεκίνησαν από τα ακίνητα που απέκτησε ενώ τις τελευταίες ώρες έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο λόγω της μήνυσης στην οποία προέβη για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον της δικηγόρου και υποψήφιας βουλευτή με τη Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιό της στο Twitter.

Πρωταγωνιστής στα social media o Δημήτρης Παπαδημούλης

«Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακριά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, που μπήκαν ξυπόλητοι στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη». Αυτό είναι το παραπάνω tweet της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτης Λατινοπούλου, στις 13 Ιουνίου.

Αυτή είναι η ανάρτηση που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μέσω των δικηγόρων του ο κος Παπαδημούλης να καταθέσει μήνυση σε βάρος της κας Λατινοπούλου, ζητώντας από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση δίωξης εναντίον της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Και έτσι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των social media, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για αυτό οι χρήστες του Twitter δεν γινόταν να μην σχολιάσουν τη σχετική με το ζήτημα εξέλιξη και κατέκλυσαν τα social media από αναρτήσεις, επιστρατεύοντας μπόλικο χιούμορ, ειρωνεία και καυστικές αναφορές, κυρίως, στα πολλά ακίνητα που διαθέτει ο κος Παπαδημούλης.

Ακολουθούν μερικά tweets:

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Παπδημούλη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι Έλληνας πολιτικός, εκλεγμένος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Από το 2014 έως σήμερα, είναι ο μόνος Έλληνας και ο μόνος από την Ευρωομάδα της Αριστεράς στο Προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάστηκε επί σειρά ετών ως πολιτικός μηχανικός και στέλεχος επιχειρήσεων (1980 – 2004). Είναι μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ – ΕΕ. Eίναι νυμφευμένος με τη Νάντια Σουμπασάκη και έχουν δύο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments