Ελλάδα

Κοζάνη: Μπήκε στην Εφορία και επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους [vid]

Κοζάνη: Μπήκε στην Εφορία και επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους [vid]
Κοζάνη: Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου στην Εφορία της περιοχής.

Ένας πολίτης μπήκε με το τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης και επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του Δημοσίου.

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην υπηρεσία της εφορίας της πόλης της δυτικής Μακεδονίας, με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουλίου, λίγο μετά τις 13.00, στην Εφορία Κοζάνης. Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ των υπαλλήλων και του κόσμου που ήταν εκεί.

Ο δράστης συνελήφθη

Πάντως, η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση και ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, με τρία ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει, εκεί, εν μέσω πανικού στην Εφορία Κοζάνης, σε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο άνδρας χτύπησε τρεις εφοριακούς, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, ενώ μία γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους

Σύμφωνα με το kozanilife, ο δράστης κατάφερε και πέρασε μέσα από το γκισέ, έβγαλε ένα τσεκούρι από την τσάντα του και χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι έντρομοι φώναζαν και έτρεχαν να σωθούν, ενώ ο Διευθυντής της Εφορίας μαζί με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.

Αυτό το σκηνικό φέρνει στον νου ένα περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα στον ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου στην Κρήτη. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πολίτης δέχτηκε κλωτσιές από υπάλληλο σεκιούριτι της υπηρεσίας επειδή πήγε χωρίς ραντεβού. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ένας πολίτης επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού.

Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης απάντησε στον πολίτη ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στον χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, ο οποίος άρχισε να κλωτσάει τον πολίτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος. Τις εικόνες κατέγραψε μάρτυρας σε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments