Lifestyle

Μαρία Μπέη: Ένα μοντέλο στην κουζίνα σας

Μαρία Μπέη: Ένα μοντέλο στην κουζίνα σας
Μαρία Μπέη: Σε φωτογράφιση έκπληξη η πρώην παίκτρια του masterchef

Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η Μαρία Μπέη, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το μαγειρικό ριάλιτι MasterChef. Η μελαχρινή κοπέλα από τη Μακεδονία η οποία μπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής προσφέροντας στους κριτές μια συνταγή με κόλλυβα! κατάφερε σύντομα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και μπορεί να έχουν περάσει κάμποσες εβδομάδες από το τέλος του MasterChef, ωστόσο η μαγείρισσα από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Ο μαγειρικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις περίπου μήνες κι αφού μεσολάβησε η κρίση του κορωνοϊού, με μεγάλο νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η νεαρή παίκτρια κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα για την σχέση της με τον συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο αλλά και για τα «δηλητηριώδη» σχόλια που έκανε μέσα στο παιχνίδι. Μόλις ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός οι παίκτες τράβηξαν τους δικούς τους δρόμους. Οι μόνοι που παραμένουν μαζί, αν και υπήρχαν φήμες για χωρισμό κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είναι ο Μπέλλος και η Μαρία.

Το νεαρό ζευγάρι πραγματοποίησε και την πρώτη του κοινή φωτογράφιση και μάλιστα με μαγιό! Εκεί διαπιστώσαμε την μεγάλη αλλαγή στην Μαρία. Κάποια παραπανίσια κιλά είχαν εξαφανιστεί – εκτός αν οφείλεται στο photoshop- δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα για την μελαχρινή μαγείρισα.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του MasterChef παραχώρησε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ,  με τις φωτογραφίες τους να μιλούν από μόνες τους. Όπως βλέπουμε, όχι μόνο παραμένουν μαζί μετά το τέλος του ριάλιτι, μα επιπλέον δεν διστάζουν να μιλήσουν για τη σχέση τους και να φωτογραφηθούν όπως ελάχιστοι παίκτες του συγκεκριμένου ριάλιτι έχουν τολμήσει.

Είναι αλήθεια πως η δημοσιότητα μέσω ενός τηλεπαιχνιδιού δίνει μεγάλες ευκαιρίες μετά το τέλος του, ειδικά αν οι διαγωνιζόμενοι έχουν μεγάλη πορεία μέσα στο ριάλιτι όπως έγινε με τον Μπέλλο και τη Μαρία. Φυσικά στο χέρι τους είναι εάν αυτή η δημοσιότητα παραμείνει ή αν χαθεί στο χρόνο. Η εντυπωσιακή πάντως αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας προκαλεί θετικά σχόλια, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της πηγαίνει αρκετά το πιο αδύνατο λουκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments