Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [16/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [16/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [16/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [16/07/20].

Κριός

Η συζήτηση που θα κάνετε με έναν/μία υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφο το απόγευμα, θα είναι οτιδήποτε άλλο παρά φυσιολογική. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένη ή ρομαντική αλλά θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Τόσο που θα θέλετε να τον/την ξαναδείτε και να επαναλάβετε την εμπειρία.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τις δυνάμεις που χρειάζεστε για να πείσετε ένα συγκεκριμένο άτομο για τα συναισθήματά σας. Μέχρι τώρα, κάθε φορά που το βλέπατε νιώθατε ότι σας δενόταν η γλώσσα. Αλλά ξαφνικά ανοίγουν οι πύλες της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε για τα πάντα με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Με το πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πετύχετε. Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι τόσο μεγάλη, που θα προσελκύσετε ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανθίσει σε πνευματικό περιβάλλον, ίσως σε μια συζήτηση που σχετίζεται με γιόγκα και διαλογισμό. Αυτός ο συνδυασμός μυαλού και καρδιάς, είναι πιο πιθανό να συμβεί ενώ βρίσκεστε μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Λέων

Όλες οι συζητήσεις είναι σημαντικές για εσάς σήμερα. Εάν έχετε ήδη σχέση, θα διαπιστώσετε ότι τα άτομα που θα έρθετε σε επαφή θα βελτιώσουν κατά κάποιο τρόπο τον δεσμό σας. Αν ψάχνετε για σχέση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμμετέχετε σε μια συζήτηση και να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην ουρά του σούπερ-μάρκετ, που θα καταλήξει σε ανταλλαγή τηλεφώνων. Και από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει; Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα βγαίνετε με αυτό το άτομο.

Ζυγός

Κάντε κάτι αυθόρμητο! Η ενέργεια της μέρας θα βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο που υπήρχε με το αντικείμενο του πόθου σας. Μέχρι τώρα διστάζατε να του μιλήσετε αλλά πλέον δεν έχετε άλλη επιλογή. Ευτυχώς!

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε με έναν τρόπο που μπορεί να κερδίσει την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Εάν μέχρι τώρα τίποτα άλλο δεν λειτούργησε, βασιστείτε στις δυνάμεις του σύμπαντος. Κάτι που θα πείτε μπορεί να κρατά το κλειδί για την καρδιά του.

Τοξότης

Εάν θέλετε να πείσετε τον/την σύντροφό σας για κάτι, μην ακολουθήσετε την ίδια επιχειρηματολογία των τελευταίων εβδομάδων. Η ενέργεια της μέρας σας παροτρύνει να βρείτε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Μια συζήτηση που θα κάνετε το απόγευμα, θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας και θα είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι περιμένατε. Όχι, το άτομο με το οποίο θα μιλήσετε δεν έρχεται από άλλον πλανήτη. Είναι απλά ένας άνθρωπος γεμάτος χαρίσματα. Αφεθείτε και διασκεδάστε!

Υδροχόος

Υπό το πλανητικό σκηνικό, ό,τι βγαίνει από το στόμα σας σήμερα θα ακούγεται ιδιοφυές. Εάν βγείτε ραντεβού ή πάτε σε ένα πάρτι, το μόνο που χρειάζεται είναι να αναδείξετε την πνευματικότητά σας με τα σωστά ρούχα: Αυτά που αντικατοπτρίζουν την μοναδική σας προσέγγιση στη ζωή και τον έρωτα.

Ιχθύες

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να σας κάνει έκπληξη, πηγαίνοντάς σας σε ένα αναπάντεχο μέρος. Η πρωτοβουλία του θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments