Αθλητισμός

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: «Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω» λέει ο Περουβιανός μπακ

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: «Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω» λέει ο Περουβιανός μπακ
Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Ο μπακ από το Περού επιβεβαίωσε πως υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Τώρα, ο Περουβιανός μπακ της Σεντ Ετιέν έρχεται να επιβεβαιώσει πως υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού ο Τράουκο σημείωσε πως «υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Ναι, υπάρχει αυτή η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα αλλά αφήνω τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου να δει το θέμα. Εάν με ρωτάτε το τι θα ευχόμουν θα ήθελα να μείνω και να παλέψω, όμως κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει. Θα ήθελα να δουλέψω σκληρά και να μείνω στην Σεντ Ετιέν αλλά θα δούμε».

Δηλώσεις και από τον ατζέντη του παίκτη

Για την υπόθεση του Τράουκο είχε κάνει δηλώσεις και ο ατζέντης του επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους Πειραιώτες. Ο Ελι Κασαρέτο, μάνατζερ του μπακ της γαλλικής ομάδας, είχε πει: «Υπάρχει επαφή του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά σήμερα αυτό που σκέφτεται ο Μιγκέλ είναι να παραμείνει στην Γαλλία», είπε χαρακτηριστικά ο Κασαρέτο.

Να σημειώσουμε ότι ο Τράουκο φέτος το καλοκαίρι δεν έχει ακουστεί μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, γαλλικά ΜΜΕ είχαν εμπλέξει σε ένα μεταγραφικό σενάριο τον Δημήτρη Γιαννούλη αφού ανέφεραν ότι θα πήγαινε στη Σεντ Ετιέν ως ανταλλαγή για τον Περουβιανό διεθνή.

Οι Γάλλοι είχαν γράψει ότι η Σεντ Ετιέν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τράουκο. Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει τη φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα που διακόπηκε λόγω του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments