Αθλητισμός

Ρεάλ: Επιστρέφει ο Ίκερ Κασίγιας

Ρεάλ: Επιστρέφει ο Ίκερ Κασίγιας
Ρεάλ: Ο μύθος της μαδριλένικης ομάδας επιστρέφει ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου μετά τη νίκη της επί της Βιγιαρεάλ και την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα. Τώρα οι οπαδοί των «μερένγκες» έχουν άλλο ένα λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ίκερ Κασίγιας θα επιστρέψει στη «βασίλισσα». Όχι, βέβαια, ως παίκτης αλλά ως ειδικός σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρουν οι κορυφαίες εφημερίδες της Ισπανίας, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έχει συμφωνήσει σε όλα και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο «Σαν Ίκερ» αποτελεί αγαπημένο παιδί των οπαδών της ομάδας, ενώ είναι φίλος με πολλούς από τους παίκτες που αγωνίζονται ακόμα στη Ρεάλ.

Άλλωστε, ο Κασίγιας, στην πράξη, έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του στη Ρεάλ, με εξαίρεση την τελευταία πενταετία όταν πήγε στην Πόρτο. Πλέον θα επιστρέψει για να αναλάβει ένα ρόλο συμβούλου αντίστοιχο με αυτόν που είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την προπονητική στα τμήματα της «βασίλισσας».

Θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος Ισπανός γκολκίπερ είχε ένα καρδιακό επεισόδιο την 1η Μαΐου του 2019 και αναγκάστηκε να κρεμάσει τα γάντια του, αλλά ποτέ δεν έφυγε μακριά από το ποδόσφαιρο για αυτό και είχε στο μυαλό του να ασχοληθεί με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, βάζοντας υποψηφιότητα ως πρόεδρος αλλά τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ο Κασίγιας έχει 725 συμμετοχές με τη Ρεάλ και τώρα φαίνεται ότι επιστρέφει στο Μπερναμπέου με την επόμενη σεζόν να τον βρίσκει ξανά να εργάζεται για την αγαπημένη του ομάδα.

Οι δηλώσεις Πέρεθ για τις μεταγραφές

Πάντως, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο πρόεδρος των Μαδριλένων δήλωσε «Δεν θα γίνουν σημαντικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι». Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν συγκεκριμένα για τον Κίλιαν Εμπαπέ με τον Πέρεθ να απαντάει: «Μπορεί να περιμένει. Είναι πολύ δύσκολο να ζητήσεις από τους παίκτες να χαμηλώσουν τους μισθούς τους και μετά να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή. Η Ρεάλ θα κάνει τέτοιου είδους μεταγραφή όταν θα μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments