Video

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Συγκλονιστικό φινάλε με σαρωτική τηλεθέαση

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Συγκλονιστικό φινάλε με σαρωτική τηλεθέαση
Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Το συγκλονιστικό φινάλε προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16 Ιουλίου), σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Αυλαία έριξαν οι «Άγριες Μέλισσες» με ένα συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους, χτυπώντας… κόκκινο στην τηλεθέαση.

Πάνω από 2 εκατομμύρια οι τηλεθεατές!

Το κοινό λοιπόν, διψασμένο για τις εξελίξεις και την τροπή του σίριαλ, ανέβασε τα νούμερα στα ύψη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Άγριες Μέλισσες» είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14). Μάλιστα, στο δυναμικό κοινό (18 – 54), οι «Άγριες Μέλισσες» είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Και φαίνεται πως το συγκλονιστικό φινάλε παρακολούθησαν 2.236.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό! Αυτή η επιτυχία πάντως, δεν είναι τυχαία αλλά αποτελεί προϊόν πολλής δουλειάς τόσο των ατόμων πίσω από τις κάμερες όσο και των ατόμων στον τηλεοπτικό φακό. Δηλώσεις σχετικά με την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά έκανε και ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους χαρακτήρες, ο τηλεοπτικός «Κλεομένης», κατά κόσμον, Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» του Mega και έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς.

Τα 10ωρα γυρίσματα και οι «αμείλικτοι χρόνοι» μιας καθημερινής σειράς

«Επιτυχία είναι ότι πάει καλά και έχει απήχηση στον κόσμο. Πάντα όμως το θέατρο είναι η αγάπη του ηθοποιού. Το θέατρο είναι το κατ’ εξοχήν πλαίσιο ενός ηθοποιού, γιατί εκεί μπορεί να δείξει όλη του τη γκάμα και είναι σε μια διαδικασία που είναι άμεση με τον θεατή» είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς απαντώντας στο τι είναι ευτυχία. Αναφορικά με τις απαιτήσεις ενός καθημερινού σίριαλ, όπως είναι οι «Άγριες Μέλισσες» και την προετοιμασία που χρειάζεται, ο «Κλεομένης» έκανε λόγο για 10ωρα γυρίσματα και «αμείλικτους χρόνους»!

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ένας ρόλος αλλά και στην ανταπόκριση του κόσμου. «Όταν ασχολείσαι με έναν ρόλο, πρέπει να τον γνωρίζεις και να μπαίνεις μέσα σε αυτόν. Εάν ο ηθοποιός δεν αγαπήσει το ρόλο που θα κάνει, θα είναι δύσκολο να τον ερμηνεύσει. Δεν εννοώ να ταυτιστεί με το ρόλο, αλλά να τον καταλάβει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments