Video

Σοφία Βογιατζάκη: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της

Σοφία Βογιατζάκη: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της
Σοφία Βογιατζάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της.

Στην εκπομπή «Μίνι Καύσωνας» του MEGA βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης (16 Ιουλίου) η δημοφιλής ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων, για την ίδια, για τον κορωνοϊό αλλά και για τον θάνατο της μητέρας της.

Συζητώντας με την Αθηναϊδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, η Σόφια Βογιατζάκη αποκάλυψε, πως παρά το γεγονός ότι η επικοινωνία είναι κάτι που της δίνει χαρά, η ίδια δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνικό, αλλά ως… μονόχνωτο άνθρωπο. «Είμαι επικοινωνιακή, αλλά όχι κοινωνική. Το καλύτερο μου είναι να είμαι στο σπίτι και να μην με ενοχλεί άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως οι πραγματικοί της φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η Σοφία Βογιατζάκη εξέφρασε παράλληλα, πως την ανησυχεί πολύ ο κορωνοϊός. Μάλιστα μετά την παράσταση «Η ζωή μετά» στην οποία παίζει, αποφεύγει τις αγκαλιές με τον κόσμο γιατί φοβάται. Η ίδια χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της μίλησε επίσης για τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Μου λείπει η μαμά μου, όλα είναι κάτω από μια βάση βαθιάς θλίψης και κενού», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη. «Είναι μεγάλη ιστορία της απώλειας της μάνας».

Λίγα λόγια για τη Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη, η γνωστή και αγαπημένη πολλών Ελληνίδα ηθοποιός, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1971 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο για 11 χρόνια. Μετά από ένα ατύχημα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να δουλέψει ως ηθοποιός. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός τη σεζόν 2001 – 2002 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Είσαι το Ταίρι Μου» στο MEGA. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «Τα Τετράγωνα των Αστέρων» ενώ τις σεζόν 2003 – 2005 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Το 2004 συμμετείχε ως guest στις σειρές «Η Νταντά» και «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Τη σεζόν 2005 – 2006 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον όγδοο κύκλο της καθημερινής σειράς «Απαγορευμένη Αγάπη» ενώ συμμετείχε στις σειρές «Στο Παρά Πέντε» και «Το Κόκκινο Δωμάτιο». Το 2014 έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» και το 2018 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Δέκα Μικροί Μήτσοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments