Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλα: Νέες καταγγελίες για την 33χρονη έρχονται στο φως

Απαγωγή Μαρκέλλα: Νέες καταγγελίες για την 33χρονη έρχονται στο φως
Απαγωγή Μαρκέλλα: Δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα της 33χρονης, καθώς όπως λένε τις είχε ναρκώσει και στη συνέχεια τις κακοποίησε σεξουαλικά. Συνεχίζονται οι έρευνες για την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή και κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλλας. Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της, δύο νέες καταγγελίες έγιναν στην ασφάλεια της Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Realnews, από δύο γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είχαν πέσει θύματα της 33χρονης. Στο πρόσωπό της, όπως υποστήριξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, oι καταθέσεις των δύο γυναικών έχουν πολλά κοινά – όπως το ότι η γνωριμία τους με την 33χρονη έγινε μέσω ενός κοινού κύκλου γνωριμιών. Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης -όπου πιθανότατα τις νάρκωσε ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους- και στη συνέχεια τις βίασε. Ακόμη, διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν τη συλλάβουν. Ψάχνουν να δουν αν η προφυλακισμένη, εμπλέκεται σε κυκλώματα διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

Συνεχίζονται οι έρευνες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ερευνούν οι ελληνικές Αρχές με αφορμή την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζονται, μάλιστα, με την Interpol και τη Europol καθώς διερευνάται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχουν πλοκάμια και διασύνδεση και με διεθνή κυκλώματα παιδικής εκμετάλλευσης, όπως αυτό που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Αστυνομία έχει καταφέρει να ρίξει φως στην πορεία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της 33χρονης που είχε απαγάγει το μικρό κορίτσι.

Πρόκειται για τρεις διαδικτυακές επαφές της συλληφθείσας που είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας. Όπως έχουν δείξει οι έρευνες, τουλάχιστον μία από τις τρεις ψηφιακές επαφές της 33χρονης εντοπίζεται στη βόρεια Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο χρονικό διάστημα ένα αντίστοιχο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας έχουν σπεύσει να αξιολογήσουν και οι αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη Γερμανία.

Εκεί στα τέλη του Ιουνίου ανακοινώθηκε η εξάπλωση του πυρήνα ενός ευρέος δικτύου εκμετάλλευσης ανηλίκων που έχει έδρα την πόλη Μπέργκις – Γκλάντμπαχ και περιλαμβάνει περισσότερους από 30.000 υπόπτους. Ήδη έχουν συλληφθεί 11 άτομα που κατηγορούνται για παραγωγή και διασπορά υλικού σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τρία θύματα ηλικίας 5, 10 και 12 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments