Lifestyle

Το απίθανο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο στην Αλεξανδρούπολη

Το απίθανο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο στην Αλεξανδρούπολη
Η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου σε συνέντευξή της, περίγραψε το περιστατικό ανάμεσα στην Ελληνίδα σταρ και τον βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Η ίδια διηγήθηκε πολλές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που της είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Ηλιάδης. Ιστορίες από την εποχή, όπου φημολογείται πως υπήρχε ένα φλερτ με τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο.

«Έτυχε να βρίσκονται κάποια στιγμή και οι δύο στην Αλεξανδρούπολη, έμεναν βέβαια σε διαφορετικά ξενοδοχεία, το ένα απέναντι από το άλλο. Θα έβγαινε, λοιπόν, κάποια στιγμή ο διάδοχος στο μπαλκόνι για να μιλήσει στον κόσμο. Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει από το ξενοδοχείο του Κωνσταντίνου και να πάει κάτω από το δικό της μπαλκόνι.

Επίσης, όταν είχε πάει στην Κρήτη για ένα γύρισμα, κάθισαν να φάνε σε ένα ταβερνάκι και η Αλίκη άρχισε να κρυώνει. Τότε ο ταβερνιάρης από την αγάπη που της είχε, έσπασε τις καρέκλες του μαγαζιού και τις έριξε στην ξυλόσομπα για να ζεσταθεί η Αλίκη. Δεν υπήρχε άλλη σταρ σαν αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.

Λίγα λόγια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, ενώ φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η Βουγιουκλάκη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1953, ενώ ήταν δευτεροετής μαθήτρια της Σχολής, ενώ τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Πρωταγωνίστησε σε 42 κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο με τον τίτλο «Sıralardaki Heyecanlar» (1963), οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ».

Το 1952 έδωσε κρυφά από την οικογένειά της εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε τρία χρόνια μετά με Λίαν Καλώς, χάνοντας το Αριστείο λόγω της αυστηρής βαθμολόγησης του Δημήτρη Χορν. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε χωρίς επίσημη άδεια της Σχολής στην παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα, όπου κλήθηκε να αντικαταστήσει εκτάκτως την Άννα Συνοδινού, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Το 1960 κέρδισε το βραβείο ερμηνείας Α’ γυναικείου ρόλου στο 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία Μανταλένα. Στις 18 Ιανουαρίου 1965 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στην Δραματική Σχολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments