Video

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο γνωστή ηθοποιός και η κόρη της [pics]

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο γνωστή ηθοποιός και η κόρη της [pics]
Κορωνοϊός: Γνωστή ηθοποιός και η κόρη της προσβλήθηκαν από τον φονικό ιό που «θερίζει».

Μαμά και κόρη βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για τη διάσημη Ινδή ηθοποιό Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες στο Μπόλιγουντ και το Χόλιγουντ ενώ είναι και το «πρόσωπο» διαφόρων πολυεθνικών εταιρειών, και την κόρη της οι οποίες παρουσίασαν συμπτώματα της νόσου Covid-19 και εισήχθησαν σε νοσοκομείο, στο ίδιο όπου εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύονται ο σύζυγος και ο πεθερός της, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Times of India».

Στο νοσοκομείο και άλλα μέλη της οικογένειάς της

Ο πεθερός της Ράι, ο Αμιτάμπ Μπατσάν και ο γιος του, ο Αμπισέκ Μπατσάν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, επίσης διάσημοι ηθοποιοί του Μπόλιγουντ, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ναναβάτι του Μουμπάι από τις αρχές της εβδομάδας. Η Αϊσουάρια, πρώην Μις Κόσμος που συχνά περιλαμβάνεται στις λίστες με τις «ωραιότερες γυναίκες» του κόσμου, καθώς και η 8χρονη κόρη της, η Αράντια, βρέθηκαν θετικές στον νέο κορωνοϊό και μπήκαν σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Ωστόσο, η εφημερίδα υποστηρίζει ωστόσο ότι μητέρα και κόρη εισήχθησαν και αυτές στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ναναβάτι, μολονότι μία εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν ανταποκρίθηκε στα γραπτά μηνύματα που της εστάλησαν και στα τηλεφωνήματα που της έγιναν για περισσότερες διευκρινίσεις. Πάντως, πολλοί θαυμαστές της οικογένειες προσευχήθηκαν αυτή την εβδομάδα για την υγεία των αγαπημένων τους ηθοποιών.

Πολλοί οι celebrities που νόσησαν με κορωνοϊό

Πολλοί είναι οι celebrities που νόσησαν και εμφάνισαν συμπτώματα της πανδημίας του κορωνοϊού και άλλοι ευτυχώς τα κατάφεραν ενώ άλλοι έχασαν τη μάχη για τη ζωή. Για παράδειγμα, ο Άντριου Τζακ, ο οποίος ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Major Caluan Ematt στο franchise «Star Wars» και ως σημαντικός δάσκαλος διαλέκτων του Χόλιγουντ, πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, σε ηλικία 76 ετών.

Τραγική κατάληξη είχε και η περιπέτεια υγείας του Άνταμ Σλέσινγκερ, τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ «Fountains of Wayne», γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 «Mom Mom Stacy», ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών λόγω επιπλοκών του ιού, σύμφωνα με το Billboard. Από την άλλη, πολλοί είναι εκείνοι που τα κατάφεραν και μερικά ονόματα είναι Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Φαίη Σκορδά, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Ίντρις Έλμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments