Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις σε σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα

Προσλήψεις σε σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα
Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market και Lidl.

Αν και το “χτύπημα” του κορωνοϊού έχει επηρεάσει για τα καλά την οικονομία της χώρας, μαζί και τις εταιρίες, τρεις αλυσίδες σούπερ μάρκετ προχωρούν σε προσλήψεις προσωπικού. Σύμφωνα με το Dikaiologitika News οι εταιρίες ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market και Lidl έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω, σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links που θα σας παραπέμπουν στη λίστα με τις ανοιχτές θέσεις και στον σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Αναλυτικά:

  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στον ΑΒ Βασιλόπουλο.
  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στα My Market.
  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στα Lidl Hellas.

Λίγα λόγια για την Lidl:

Η Lidl είναι γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ από το Νέκαρζουλμ. Η εταιρία έχει περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και απασχολεί περισσότερους από 315.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, με παρουσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2017. Ανήκει στον Όμιλο Schwarz Gruppe, η οποία κατέχει τις αλυσίδες καταστημάτων Handelshof και την υπεραγορά Kaufland, οι οποίες δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα. Το 2017 και το 2018 βραβεύθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη. Η Lidl στην Ελλάδα ξεκίνησε πρώτη φορά την λειτουργία της το 1999 με κατάστημα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, κάτω από την επωνυμία Lidl Hellas & Σια ΕΕ. Στην Κύπρο η εταιρία δραστηριοποιείται από το 2010. Σήμερα είναι η τέταρτη μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τον ΑΒ Βασιλόπουλο:

Η Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε. είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ, της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρίας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group, που λειτουργεί στην Ελλάδα. Έδρα της Ahold Delhaize Group είναι η πόλη Ζάανταμ στην Ολλανδία.  Τα καταστήματα Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος χωρίζονται σε 4 είδη, διαφοροποιημένα ανάλογα με το μέγεθος και το φάσμα των προϊόντων που πωλούνται.

  • AB
  • AB Food Market
  • AB Shop & Go
  • ΑΒ City

Λίγα λόγια για τα My Market:

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO και προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών. Ήταν ανέκαθεν και παραμένει αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων. Το πρώτο μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης άνοιξε στον Κορυδαλλό το Μάρτιο του 1977. To 2004, τα καταστήματα λιανικής επαναλανσαρίστηκαν με την ονομασία My market και διαχωρίστηκαν έτσι και τυπικά από τα Cash & Carry.

Η εταιρία διαθέτει τρία Κέντρα Διανομής, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στη Μάνδρα Αττικής και στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Το δίκτυο καταστημάτων My market αριθμούσε έως το τέλος του 2015, 66 καταστήματα λιανικής, με χώρους πώλησης 1.000 – 1.200 τ.μ. τα οποία βρίσκονταν σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους κυρίως στην Αττική και τη Νότια Ελλάδα. Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία καθοριστική στιγμή για την ιστορία της, η METRO αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος, η οποία ιδρύθηκε το 1973 και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρίες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά. Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αύξησε σημαντικά τα σημεία λιανικής πώλησης σε 225, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια, τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας. Σήμερα, η METRO AEBE αποτελεί πλέον όχι απλά μία μεγάλη δύναμη στο ελληνικό, επιχειρηματικό σκηνικό, αλλά συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο, αποτελώντας παράλληλα και έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα μας, με πάνω από 10.600 εργαζόμενους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments