Διεθνή

Ουκρανία: Άνδρας με όπλα κρατά ομήρους σε λεωφορείο

Ουκρανία: Άνδρας με όπλα κρατά ομήρους σε λεωφορείο
Ουκρανία: Ένας άνδρας με όπλα και εκρηκτικά κρατά 20 ομήρους σε λεωφορείο στην πόλη Λουτσκ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ουκρανίας για ομηρία. Συγκεκριμένα, όμηροι βρίσκονται 20 επιβαίνοντες λεωφορείου από άντρα που απειλεί με όπλα και εκρηκτικά. Ο ένοπλος δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Sputnik, εισέβαλε μέσα στο λεωφορείο στην πόλη Λουτσκ. Στη συνέχεια, ο ίδιος επικοινώνησε με τις Αρχές και ενημέρωσε ότι το λεωφορείο είναι γεμάτο εκρηκτικά.

«Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα μήνυμα πως άνδρας πήρε υπό τον έλεγχό του λεωφορείο και κρατά περίπου 20 ομήρους στο κέντρο του Λουτσκ. Έχει εκρηκτικά και όπλα» αναφέρει η περιφερειακή αστυνομία.

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματίες. «Ανήρτησε τις απαιτήσεις του στο Twitter. Δεν έχει πει ξεκάθαρα τι ζητάει. Εκφράζει μόνο τη δυσαρέσκειά του για το σύστημα, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο σύστημα αναφέρεται ακριβώς. Ερευνούμε το συμβάν και προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις. Στην αρχή απαντούσε στο τηλέφωνο, αλλά τώρα σταμάτησε» έγραψε αστυνομικός στο Facebook.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Ο δράστης δεν έχει κάνει κανένα αίτημα στις Αρχές ενώ στο σημείο μεταβαίνει ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments