Lifestyle

Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας
Μίλτος Πασχαλίδης: Για τη γέννηση της κόρης του ενημέρωσε τους θαυμαστές με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Καλώς ήρθες μπέμπα» ήταν το μήνυμα του καλλιτέχνη που γίνεται πρώτη φορά πατέρας.

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Μίλτος Πασχαλίδης αφού η σύντροφός του, Ανθή, έφερε στον κόσμο χθες το βράδυ (Δευτέρα 20 Ιουλίου) ένα κοριτσάκι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας φωτογραφίες και γράφοντας:

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. “Στα χεράκια σου σπάω…” Καλώς ήρθες μπέμπα!».

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είναι τρία χρόνια μαζί με την Ανθή που είναι δασκάλα χορού αλλά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και διατηρούν χαμηλό προφίλ ενώ σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Από αύριο ξεκινάει συναυλίες

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, όπως αναφέρει το Flash.gr κατηφορίζει στον Πειραιά αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου, για το ετήσιο ραντεβού στο όμορφο θέατρο του μεγάλου λιμανιού. 25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και την χαρακτηριστική επικοινωνία με το κοινό.

Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό.

Η βραδιά στο Βεάκειο θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά «Στη Χώρα Των Αθώων» (Ogdoo Music Group).

Μαζί του θα είναι οι Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν), Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Στην ηχοληψία θα είναι οι Πασχάλης Κολέντσης και Ηλίας Καρούμπαλης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments