Nέα της αγοράς

Trident Oral-B: Στρατηγική συνεργασία για την προστασία των δοντιών κάθε στιγμή της ημέρας από τη νέα τσίχλα

Trident Oral-B: Στρατηγική συνεργασία για την προστασία των δοντιών κάθε στιγμή της ημέρας από τη νέα τσίχλα
Trident Oral-B: Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται µε τη µάσηση της τσίχλας, για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Η Trident, η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών στην κατηγορία της τσίχλας, συνεχίζει να επενδύει σε καινοτομία και αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά μέσα από μία μοναδική στρατηγική συνεργασία που θα εκπλήξει ευχάριστα τους καταναλωτές.

Ευεργετικά τα αποτελέσματα, µετά την κατανάλωση φαγητού ή ποτού

Η Νο1 τσίχλα στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με τον ειδικό στην οδοντική φροντίδα εδώ και 70 χρόνια, την Oral-B, και δημιουργεί την Trident Oral-B προσφέροντας μία πρόταση για την προστασία των δοντιών κάθε στιγμή της ημέρας. Η ιδιαίτερη σύσταση της νέας TridentOral-B με fluoride, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ικανοποιεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη αυτή. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται µε τη µάσηση της τσίχλας, για τουλάχιστον 20 λεπτά, µετά την κατανάλωση φαγητού ή ποτού 5 φορές την ηµέρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της μεταλλοποίησης των δοντιών.

Αίσθηση φρεσκάδας με την Trident Oral-B

H Trident Oral-B με fluoride προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και συμβάλλει στην προστασία των δοντιών οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης οδοντόβουρτσας. Ένα ακόμη καινοτόμο στοιχείο της νέας Trident Oral-B είναι η εμφάνιση του ίδιου του προϊόντος, αφού πρόκειται για το μοναδικό εξάγωνο κουφέτο της αγοράς στις δημοφιλείς γεύσεις Δυόσμου και Μέντας.

Η κα. Βασίλεια Λεώνη, Marketing Manager στην Mondelēz International στην κατηγορία Τσίχλας και Καραμέλας για Ελλάδα και Ιταλία δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμενη στο σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών, η νέα τσίχλα Trident Oral-B φέρνει την επανάσταση στην αγορά και χάρη στην ειδική της σύνθεση ικανοποιεί πιο αποτελεσματικά από ποτέ την ανάγκη για υγιεινή των δοντιών όλο το 24ωρο, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα για βούρτσισμα των δοντιών, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Πρόκειται για μία καινοτόμο πρόταση, άμεσα προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή σε μεγάλα και μικρά σημεία πώλησης και μάλιστα σε προσιτή προτεινόμενη λιανική τιμή 1 ευρώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments