Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Τελευταία ημέρα για την υποβολή ενστάσεων

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Τελευταία ημέρα για την υποβολή ενστάσεων
Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Μέχρι σήμερα το μεσημέρι μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ηλεκτρονική ένσταση για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Λίγες ώρες έμειναν,για να λήξει η προθεσμία για όσους επιθυμούν να καταθέσουν ένσταση για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020 – 2021 του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, όσοι πολίτες δεν συμφωνούν με τους προσωρινούς πίνακες που ανάρτησε ο Οργανισμός και περιέχει τους Δικαιούχους – Ωφελούμενους και Πάροχους Τουριστικών Καταλυμάτων καθώς και των Αποκλειόμενων μπορούν μέχρι τις 15:00 να υποβάλλουν ένσταση αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TAXISNet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών του ΟΑΕΔ.

Όσοι επιθυμήσουν να καταθέσουν την ηλεκτρονικής τους ένσταση θα πρέπει να έχουν κάνει τα εξής:

  • Να έχουν ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.
  • Να αναφέρουν τον λόγο της ένστασής τους (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Για όσους δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική σάρωση των δικαιολογητικών, μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00. Όσοι Πάροχοι θελήσουν να καταθέσουν ένσταση, σημειώνεται πως δεν έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ιδιοχείρως τα δικαιολογητικά, άρα θα πρέπει να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους επισυνάπτοντας στην ένστασή τους, με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:00.

Δεν δίνεται η δυνατότητα στους Παρόχους να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται. Βρείτε εδώ τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΚΠΑ2. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Υπενθυμίζεται, πως στις 20 Ιουλίου αναρτήθηκα οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων – Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ. Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί συμπληρωματικός πίνακας Δικαιούχων με τις επιπλέον 70.000 επιταγές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments