Lifestyle

Taylor Swift: Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ έκπληξη

Taylor Swift: Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ έκπληξη
Taylor Swift: Η τραγουδίστρια αιφνιδίασε το κοινό της ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του όγδοου προσωπικού άλμπουμ της.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε ένα άλμπουμ – έκπληξη που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης, με την ανακοίνωσή της να ξαφνιάζει ευχάριστα το κοινό της.

Τα καινούρια τραγούδια της γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Η γνωστή τραγουδίστρια αιφνιδίασε τους ακολούθους της ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του όγδοου προσωπικού άλμπουμ της, «folklore», αν και ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η νέα δισκογραφική δουλειά της κινείται σε indie folk ύφος, όπως δηλώνει και ο τίτλος της. Πρόκειται για μία από τους από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες, γνωστή για αφηγηματικά τραγούδια με θέμα την προσωπική της ζωή, η οποία έχει λάβει ευρεία κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το καινούριο αυτό άλμπουμ υπήρχε στα σχέδιά της για το 2020. Συγκεκριμένα, τα καινούρια τραγούδια της γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σε συνεργασία με τον Aron Dessner, Bon Iver, William Bowery και Jack Antonoff. Η ίδια περιγράφει το άλμπουμ της ως ένα ολοκαίνουριο δίσκο που περιλαμβάνει όλα τα όνειρα, τους φόβους, και τους συλλογισμούς της. Στη συνέχεια, αναφέρει πως παλαιότερα θα σκεφτόταν αρκετά πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, αλλά τώρα έχει αναθεωρήσει και πιστεύει πως όταν αγαπάς κάτι πρέπει να το δείχνεις στον κόσμο, γιατί ποτέ δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Πολυτάλαντη η Taylor Swift

Και φαίνεται πως όλο το ταλέντο και την αγάπη της για την τέχνη και πιο συγκεκριμένα για τη μουσική το κληρονόμησε από τη γιαγιά της, Μάρτζορι Φίνλεϊ, η οποία ήταν τραγουδίστρια της όπερας. Αμερικανίδα τραγουδοποιός γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στο Ρίντινγκ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και μεγάλωσε, στο Γουαϊμίσινγκ (επίσης στη Πενσυλβάνια). Η μητέρα της, Άντρεα, ασχολείται με τα οικιακά αλλά στο παρελθόν εργάστηκε ως στέλεχος μάρκετινγκ. Αντίθετα, ο πατέρας της, Σκοτ Κίνγκσλεϊ, είναι οικονομικός σύμβουλος της Merill Lynch και απόγονος των τριών γενεών της τράπεζας προέδρων.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά πολλά άλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Μάλιστα, έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το «CSI: Las Vegas» αλλά και ταινίες όπως το «Valentine’s Day» αλλά και το «Hannah Montana: The Movie» όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Η περιουσία της υπολογίζεται πάνω από 320.000.000 εκατομμύρια δολάρια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments