Lifestyle

Δέσποινα Βανδή ηλικία: Πόσο χρονών έγινε η γνωστή τραγουδίστρια [pics+vid]

Δέσποινα Βανδή ηλικία: Πόσο χρονών έγινε η γνωστή τραγουδίστρια [pics+vid]
Δέσποινα Βανδή ηλικία: H αγαπημένη τραγουδίστρια νιώθει ευλογημένη για όλα όσα έχει καταφέρει και ό,τι έχει πετύχει στη ζωή της.

Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια πριν από ελάχιστες ημέρες και τα γιόρτασε παρέα με δικούς της ανθρώπους.

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια γεννήθηκε στην πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γερμανία, στην Τύμπινγκεν, στις 22 Ιουλίου του 1969, πριν από 51 χρόνια δηλαδή. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο αφού η Ελληνίδα ερμηνεύτρια πέρασε τον μισό αιώνα ζωής.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που θεωρείται από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες στη χώρα μας τα τελευταία εξήντα χρόνια, νιώθει ευλογημένη για όλα όσα έχει καταφέρει και ό,τι έχει πετύχει στη ζωή της: Μια πετυχημένη και μακρά καριέρα, μία υπέροχη οικογένεια με παιδιά και έναν σύζυγο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο αγαπιούνται και φοβερούς φίλους που θα τη συντροφεύουν μια ζωή στα εύκολα και στα δύσκολα.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της μόνο για λίγους και καλούς της φίλους. Και η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2Us δεν έσβησε μια τούρτα αλλά τέσσερις! Η κολλητή της Μάνια Ντέλου, μάλιστα, της έφτιαξε μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα του επιτραπέζιου Scrabble, μιας και είναι το αγαπημένο της παιχνίδι.

Φυσικά από το πλευρό της, όσο έκοβε την τούρτα της ήταν η κόρη της, Μελίνα, με την οποία είναι πραγματικά αχώριστη. «Να μεγαλώνουμε με υγεία χαρά πάθος για τη ζωή και να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για τις ευχές σας!», ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας στα social media, λίγες ώρες μετά το πάρτι της ενώ η Δέσποινα Βανδή δεν σταμάτησε όλη μέρα να δέχεται ευχές για τα γενέθλιά της.

Πάντως, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο και ανήρτησε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από κάποια χρόνια όπου έγραψε: «Χρόνια πολλά mummy μου! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Είσαι η αγαπημένη μου! Δεν θα σε άφηνα για τίποτα στον κόσμο!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments