Lifestyle

Το απίθανο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μάνη – Χλιδή και πολυτέλεια [pics]

Το απίθανο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μάνη – Χλιδή και πολυτέλεια [pics]
Κτήμα Σταυροπούλου Χατζηπαναγιώτη: Αυτό είναι το παραδεισένιο κτήμα που έχουν οι δύο ηθοποιοί στη Μάνη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν ένα φανταστικό κτήμα στη Μάνη το οποίο λειτουργεί ως ξενοδοχειακή μονάδα.

Το «Euphoria Studios» είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Πρόκειται για παραδεισένιο και πολυτελές κτήμα, με τους δύο ηθοποιούς να είναι και συνεργάτες στην επιχείρηση πέρα από συνάδελφοι στο θέατρο και την τηλεόραση.

Με μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στη σκιά του ανυπέρβλητου βουνού, όπου η φυσική του θέση, η εύφορη γη του και η μαγευτική του θέα, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης, εξερεύνησης και εσωτερικής ηρεμίας. Και η δύση του ηλίου δεν στερείται θαυμασμού με κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα βγαλμένη από τα σωθικά του βράχου,  απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της φυσικής θέσης του κτήματος.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάναμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο, στο σύνολο τους είναι πέντε. Θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του από έξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για το κτήμα που έχουν δημιουργήσει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», έχει τονίσει ακόμα για το πολυτελές κτήμα τους στη Σάντοβα στον Κάμπο Μάνης.

Μάλιστα, σε αυτό το κτήμα έκανε διακοπές φέτος η φίλη του ζευγαριού, Ζέτα Μακρυπούλια με την παρέα της, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο «Ρουκ Ζουκ». Έτσι, πήρε τους καλύτερους φίλους της και ξεκίνησε διακοπές, αν και η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη τα γυρίσματα για την καινούρια σεζόν της πετυχημένης τηλεοπτικής της εκπομπής, επιλέγοντας έτσι, να κάνει ένα απαραίτητο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments