Lifestyle

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κόρη: H Κάρις Ντάγκλας είναι ολόιδια με τη μαμά της [pics]

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κόρη: H Κάρις Ντάγκλας είναι ολόιδια με τη μαμά της [pics]
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κόρη: H γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της καλλονής κόρης της στο Instagram.

Την ομορφιά της μαμάς της φαίνεται πως έχει πάρει η Κάρις Ντάγκλας, κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας των δύο πολύ γνωστών καλλιτεχνών οι οποίοι είναι μαζί από το 2000, δηλαδή παραπάνω από δύο δεκαετίες.

Η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει ήδη εκφράσει με το τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον

Είναι αυτονόητο πως όταν έχεις πατέρα τον Μάικλ Ντάγκλας, μητέρα την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και παππού τον Κέρλ Ντάγκλας δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από το πεπρωμένο της γοητείας. Η Κάρι Ντάγκλας, η 17χρονη κόρη του Μάικλ και της Κάθριν γεννήθηκε σε μια οικογένεια ταλαντούχων ανθρώπων και έτσι από νωρίς μυήθηκε στον κόσμο του θεάματος.

Ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του Χόλιγουντ και όνειρό της είναι να ακολουθήσει μια καριέρα πολλών αστέρων, σαν αυτή των γονιών της ενώ αυτό που προσέχει κανείς μόλις την κοιτάει είναι η ομοιότητα της ίδιας με τη μαμά της καθώς είναι εκπληκτική. Η μικρή Κάρι έχει το σαγηνευτικό βλέμμα της μητέρας της, μια παρουσία κομψή που γοητεύει και σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ.

Μαμά και κόρη έχουν εξαιρετική σχέση

Και η Κάθριν είναι περήφανη μητέρα και δεν το κρύβει. Η σαγηνευτική ηθοποιός από την Ουαλία λατρεύει τα παιδιά της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία και πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες, ανέβασε μια φωτογραφία της ανήλικης κόρης στην οποία θα ορκιζόμασταν ότι βλέπουμε την ίδια, απλά σε πιο νεαρή ηλικία.

Μια πανέμορφη, μελαχρινή νεαρή 

Η Κάρις Ντάγκλας είναι μια πανέμορφη, μελαχρινή νεαρή που όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια η μητέρα της. Στη φωτογραφία, τη βλέπουμε να φορά ένα μεταξωτό slip dress και να ποζάρει ξυπόλητη στον κήπο του σπιτιού τους. «My girl, in the garden», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, ενώ τα σχόλια των ακολούθων της ασχολούνταν ακριβώς με αυτό, με την εξωτερική εμφάνιση της Κάρις η οποία θυμίζει συγκλονιστικά τη μαμά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments