Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σύντομα υπογράφουν με Γκραντέλ και Τράουκο

Ολυμπιακός: Σύντομα υπογράφουν με Γκραντέλ και Τράουκο
Ολυμπιακός: Ολοένα και πλησιάζει στο λιμάνι ο Μαξ Γκραντέλ, καθώς φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Μαξ Αλέν Γκραντέλ και Μιγκέλ Τράουκο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και το μόνο που απομένει είναι να έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του 32χρονου Ιβοριανού μεσοεπιθετικού και εκφράζεται η αισιοδοξία, πως το θέμα θα κλείσει άμεσα. Όσον αφορά στον Περουβιανό μπακ, θα αποκτηθεί ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα και το αν θα παραχωρηθεί τελικά ο Έλληνας παίκτης στο εξωτερικό.

Στόχος του Ολυμπιακού πάντως, είναι να ρίξει τις απαιτήσεις του πρώην άσου της Τουλούζ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το deal όπως και να έχει θα ολοκληρωθεί. Οι Γάλλοι θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του παρόλο που στον Ολυμπιακό διατηρούν σιγή ιχθύος.

Από εκεί και πέρα στη Γαλλία φέρνουν όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό και τον Μιγκέλ Τράουκο που δεν υπολογίζεται από τη Σεντ Ετιέν. Ανεξαρτήτως από το αν θα παραχωρηθεί ο Κώστας Τσιμίκας, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Περουβιανού μπακ και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει και αυτός στο λιμάνι. Οι συγκεκριμένα Γάλλοι θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του παρόλο που στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments