Ελλάδα

Αλόννησος αγνοούμενος: Έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου αλιέα από το Λιμενικό

Αλόννησος αγνοούμενος: Έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου αλιέα από το Λιμενικό
Αλόννησος αγνοούμενος: Από το Σάββατο δεν έχει δώσει σημεία ζωής ο 52χρονος υποβρύχιος αλιέας στο νησί των Σποράδων. Δείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού.

Από το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου αγνοείται ο 52χρονος που είχε πάει για ψάρεμα με ψαροντούφεκο στην Αλόννησο. Οι συγγενείς του ειδοποίησαν το Λιμενικό καθώς ο υποβρύχιος αλιέας, πολίτης εξωτερικού, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι έρευνες εστιάζουν στα νοτιοδυτικά του νησιού ενώ σκάφος του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά το Λιμενικό ανακοίνωσε:

«Ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή «ΒΡΙΣΙΤΣΑ», νοτιοδυτικά ν. Αλοννήσου, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για αλιεία και έκτοτε αγνοείται.

Ἀμεσα εφαρμόστηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιώτες δύτες»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments