Ελλάδα

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο
Κερατσίνι χειροβομβίδα: Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίστηκε η επιχείρηση - Οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι ήταν απασφαλισμένη και την απομάκρυναν από το σημείο.

Αίσιο τέλος με την υπόθεση της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι σήμερα 26 Ιουλίου. Απομακρύνθηκε και η κυκλοφορία στη Γ. Λαμπράκη αποκαταστάθηκε στις 14.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη και την είχαν αφήσει στο πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής καιρό πριν.

Όπως διαπιστώθηκε, η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χειροβομβίδα εντοπίστηκε νωρίτερα σε πλυντήριο αυτοκινήτων και ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στην περιοχή, ενώ αργότερα έφτασαν πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν. Σε αποκλεισμό της περιοχής από την οδό Παύλου Φύσσα στο ρεύμα προς Νίκαια και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι είχε προχωρήσει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη Γρ. Λαμπράκη στο ρεύμα προς Νίκαια από το ύψος της οδού Παύλου Φύσσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments