Ελλάδα

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κερατσίνι χειροβομβίδα: Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίστηκε η επιχείρηση - Οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι ήταν απασφαλισμένη και την απομάκρυναν από το σημείο.

Αίσιο τέλος με την υπόθεση της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι σήμερα 26 Ιουλίου. Απομακρύνθηκε και η κυκλοφορία στη Γ. Λαμπράκη αποκαταστάθηκε στις 14.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη και την είχαν αφήσει στο πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής καιρό πριν.

Όπως διαπιστώθηκε, η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χειροβομβίδα εντοπίστηκε νωρίτερα σε πλυντήριο αυτοκινήτων και ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στην περιοχή, ενώ αργότερα έφτασαν πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν. Σε αποκλεισμό της περιοχής από την οδό Παύλου Φύσσα στο ρεύμα προς Νίκαια και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι είχε προχωρήσει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη Γρ. Λαμπράκη στο ρεύμα προς Νίκαια από το ύψος της οδού Παύλου Φύσσα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.