Ελλάδα

Κρήτη πυροβολισμοί: Τραυματίστηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας στα Χανιά

Κρήτη πυροβολισμοί: Τραυματίστηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας στα Χανιά
Κρήτη πυροβολισμοί: Πρόκειται για ζευγάρι και πιο συγκεκριμένα, μια 56χρονη γυναίκα και έναν 60χρονο άνδρα.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στα Χανιά της Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς όπλου, χωρίς, ωστόσο, να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του συμβάντος.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι, μια 56χρονη γυναίκα και έναν 60χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος. Να σημειωθεί πως και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση. Σύμφωνα με με πληροφορίες από το zarpanews, ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και ύστερα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Αναφέρεται ακόμα, πως η γυναίκα φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ενώ ο άνδρας που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας έχει αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης και την εξακρίβωση των συνθηκών του ξαφνικού συμβάντος.

Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε και άλλο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κρήτη

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου στο χωριό Ίνια του δήμου Γόρτυνας ο νεαρός, του οποίου η ηλικία δεν είναι άνω των 30, ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον 37χρονο κουνιάδο του για προσωπικούς λόγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε ένας καβγάς μεταξύ των δύο για συγγενικό πρόσωπο του δράστη. Τότε, ο 37χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον γαμπρό του. Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον Άγιο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με ιδιωτικό μέσο και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η σφαίρα δεν είχε χτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο και για αυτό δεν επιχείρησαν να την αφαιρέσουν, καθώς εκτίμησαν ότι μπορεί να επιδείνωνε την υγεία του 27χρονου η οποία είναι κρίσιμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments