Ελλάδα

Μύκονος 15χρονη: Τουρίστρια τραυματίστηκε από τζετ σκι

Μύκονος 15χρονη: Τουρίστρια τραυματίστηκε από τζετ σκι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μύκονος 15χρονη: Ο 13χρονος που οδηγούσε το τζετ σκι συνελήφθη ενώ η 15χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική

Ένα τζετ σκι που οδηγούσε 13χρονος στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου συγκρούστηκε με θαλάσσιο «καναπέ», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 15χρονης αλλοδαπής στο πόδι.

Στον θαλάσσιο «καναπέ» επέβαιναν άλλα τρία άτομα όλοι ανήλικοι που είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο 13χρονος αλλοδαπός που οδηγούσε το τζετ σκι συνελήφθη, ενώ η 15χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.