Ελλάδα

Πυροβολισμοί λεωφόρος Βάρης Κορωπίου: Πυροβόλησαν άντρα έξω από φούρνο

Πυροβολισμοί λεωφόρος Βάρης Κορωπίου: Πυροβόλησαν άντρα έξω από φούρνο
Πυροβολισμοί λεωφόρος Βάρης Βάρκιζα: Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από φούρνο στη λεωφόρο Βάρης-Βάρκιζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21:20 στη λεωφόρο Ευελπίδων 32 στη Βούλα σε πάρκινγκ έξω από φούρνο-ζαχαροπλαστείο. Ένα άτομο που επέβαινε ως συνοδηγός σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησε ένα άτομο το οποίο και τραυμάτισε ημεδαπό στην κοιλιά. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πως συνέβη η επίθεση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα της επίθεσης είναι ένας 50χρονος άνδρας, που βρισκόταν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του μαγαζιού όταν δέχτηκε τους πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Το θύμα οδηγούσε όχημα τύπου τζιπ, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο δράστες διέφυγαν από το σημείο με ένα Transalp μαύρο.

Οι πυροβολισμοί και οι νέες πληροφορίες

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές. Με τα έως τώρα δεδομένα, οι αστυνομικοί θεωρούν πως το περιστατικό συνδέεται με τις μαφιόζικη επίθεση και το σενάριο του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» μοιάζει αυτή την ώρα το πιο πιθανό και η αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments