Lifestyle

Κάνιε Γουέστ Κιμ: Ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του [pics]

Κάνιε Γουέστ Κιμ: Ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του [pics]
Κάνιε Γουέστ Κιμ: O γνωστός ράπερ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κιμ Καρντάσιαν για όλα όσα είπε τις τελευταίες ημέρες.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, Κιμ», είναι μέρος του tweet που δημοσίευσε ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Πιο συγκεκριμένα, αιτήθηκε δημοσίως για συγγνώμη από τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, μετά από μια εβδομάδα αποκαλύψεων. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», έγραψε ο Κάνιε Γουέστ.

Η απολογία του έρχεται μετά από μια περίεργη εβδομάδα για το ζεύγος Καρντάσιαν -Γουέστ, καθώς ο ράπερ προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με πολύ προσωπικά γεγονότα για την οικογένειά τους. Σύμφωνα με το People, που επικαλείται πηγές, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε «έξαλλη» με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος αποκάλυψε πως σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ, το 2012. «Η Κιμ σοκαρίστηκε που ο Κάνιε μίλησε για τη Νορθ στην συγκέντρωση. Είναι έξαλλη που μοιράστηκε κάτι τόσο προσωπικό», υποστήριξε πηγή.

Τα… τιτιβίσματά του τον έφεραν σε δύσκολη θέση

Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στο Twitter, η οποία διαγράφηκε λίγα λεπτά μετά, ότι προσπαθεί να χωρίσει από τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον ράπερ Meek Mill σε ένα ξενοδοχείο για το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων στις φυλακές. Στην τελευταία «έκρηξή» του στο Twitter, ο Γουέστ ανέφερε ότι η Κιμ βρέθηκε «εκτός ορίων» όταν συνάντησε τον Meek Mill, ενώ εξαπέλυσε πυρά και ενάντια στην πεθερά του, Κρις Τζένερ, αποκαλώντας τη «Κρις Γιονγκ Ουν», την ώρα που τις κατηγορούσε ως οπαδούς της «λευκής υπεροχής».

Από την άλλη, η Κιμ Καρντάσιαν επιχείρησε να βάλει τέλος στα όποια σενάρια, προχωρώντας σε δηλώσεις. «Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», ανέφερε επίσης η επιχειρηματίας, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή. Τέλος, να αναφερθεί πως στο Instagram δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του Κάνιε έξω από μια κλινική με το εξής σχόλιο δίπλα: «Η ψυχική υγεία είναι σημαντική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments