Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις μουσεία: 8 θέσεις εργασίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους

Προσλήψεις μουσεία: 8 θέσεις εργασίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους
Προσλήψεις μουσεία: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους ανακοινώνει την πρόσληψη ειδικευμένου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αφορά στην εκτέλεση του Υποέργου 6 «Έρευνες και εργασίες απολιθωμάτων» της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020» Πράξης «Κατασκευή / Αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου Λέσβου», για χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης, 8ης Νοεμβρίου 17, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη, υπόψη κα. Κωνσταντίνα Μπεντάνα, τηλ. επικοινωνίας: 2251047033.

Η υποβολή είναι να γίνει εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρησης στην ιστοσελίδα της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ και του ΥΠ.ΠΟ.Α. και της ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι Λέσβου, στο Κέντρο Πληροφόρησης του Μουσείου στη Μυτιλήνη και στην ιστοσελίδα του Μουσείου. Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τις 23 Ιουλίου του 2020 και ισχύει μέχρι τις 30 Ιουλίου του 2020.

Για να δείτε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την μελέτη, έρευνα, ανάδειξη, έκθεση, συντήρηση και προστασία του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Αποτελεί κοινωφελές νομικό πρόσωπο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η έδρα του Μουσείου βρίσκεται στον οικισμό Σίγρι της δυτικής Λέσβου, στο κέντρο της προστατευόμενης περιοχής του Απολιθωμένου Δάσους, ένα διατηρητέο φυσικό μνημείο με παγκόσμια αναγνώριση.

Το Μουσείο αποτελεί δυναμικό μοχλό πολιτιστικής, οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής. Κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του πραγματοποιούνται διεθνή επιστημονικά συνέδρια, εκθέσεις, διαλέξεις, προβολές και ποικίλες εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Μουσείου οργανώνονται οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γιορτές της Γης» καθώς και η Γιορτή Αγροτουρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments