Αθλητισμός

Γιώργος Γεωργίου τελικός Κυπέλλου: Πήρε θέση ο γνωστός δημοσιογράφος

Γιώργος Γεωργίου τελικός Κυπέλλου: Πήρε θέση ο γνωστός δημοσιογράφος
Γιώργος Γεωργίου τελικός Κυπέλλου: Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του ματς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Τι υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του.

Έχει γίνει σίριαλ, και δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στις 30 Αυγούστου, όταν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου μίλησε για την… πολύκροτη υπόθεση και πήρε θέση για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ο τελικός είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου, αλλά αναβλήθηκε, μετά και από την τοποθέτηση της Αστυνομίας ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ματς. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αντίθετα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Ριζούπολη ήταν το καταλληλότερο γήπεδο της Αθήνας προκειμένου να διεξαχθεί ένα τόσο μεγάλο ματς. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι σε συμβούλιο του Απόλλωνα στο οποίο παρέστη ο ίδιος τέθηκε το θέμα του γηπέδου και διαπιστώθηκε το παραπάνω.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το χόρτο που υπάρχει στη Ριζούπολη δεν υπάρχει πουθενά σε άλλο γήπεδο της Αθήνας. Μάλιστα έβγαλε στον τηλεφωνικό «αέρα» της εκπομπής του τον κ. Τσάλα (οικονομικό διευθυντή του Απόλλωνα) ο οποίος τόνισε ότι στο εν λόγω γήπεδο πληροί της προϋποθέσεις για αγώνες Europa League και Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου

Νέα επιστολή του Ολυμπιακού

Νέα επιστολή σε FIFA, UEFA για την παράλογη απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν, χαρακτηρίζει παράλογη, λανθασμένη και παράνομη την απόφαση και τις καλεί να παρέμβουν έστω και την τελευταία στιγμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν εντελώς λανθασμένη και παράνομη την απόφαση της ΕΠΟ, τονίζοντας πως παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές και βασικούς στόχους του οργανωμένου ποδοσφαίρου που είναι η προστασία της ακεραιότητά του και των αγώνων του. Δεν συνάδει με το εθνικό και διεθνές νομικό πλαίσιο. Τονίζεται πως αντί ο αγώνας να είναι ο τελευταίος της χρονιάς, ορίστηκε να είναι ο πρώτος της επόμενης, επισημαίνοντας και το γεγονός των αλλαγών που θα έχουν τα ρόστερ, από τη στιγμή που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και οι μεταγραφές.

Και αυτό παραβιάζει άμεσα την πολιτική της UEFA σε σχέση με τις διοργανώσεις της. Στον Ολυμπιακό, στην επιστολή τους, τονίζουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί σε άτομα που λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους όφελος και όχι για το καλό του αθλήματος και για αυτό ζητάει από τις διεθνείς Ομοσπονδίες να παρέμβουν έστω και την τελευταία στιγμή. Με στόχο να προστατέψουν την αξιοπιστία της διοργάνωσης του Κυπέλλου και του ίδιου του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments