Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Πάει στο Βέλγιο για την ελευθερία του

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Πάει στο Βέλγιο για την ελευθερία του
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος στόπερ πρόκειται να ταξιδέψει στο Βέλγιο για τις τελικές συζητήσεις με την Άντερλεχτ.

Πριν λίγες εβδομάδες ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε από την ΑΕΚ αφού η Ένωση δεν μπόρεσε να τα βρει με την Άντερλεχτ για την παραμονή του δανεισμού του μέχρι το τέλος της σεζόν. Τότε όλα έδειχναν ότι το κεφάλαιο Βράνιες έκλεισε οριστικά για τον “δικέφαλο”. Ωστόσο όπως μας έχει δείξει η ιστορία η σχέση των δυο πλευρών είναι ιδιαίτερη. Η πρώτη φωτιά μπήκε όταν ο Μάσιμο Καρέρα είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος αν ο έμπειρος στόπερ επέστρεφε στην ομάδα. Την ίδια στιγμή ο 30χρονος είναι το αγαπημένο παιδί του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βράνιες ξεκίνησε την προετοιμασία με την Άντερλεχτ, αλλά σύντομα φάνηκε ότι δεν υπολογίζεται από τους Βέλγους. Ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να μαζέψει τα πράγματα του έγινε η αφορμή για να λυθεί η παρεξήγηση που είχε γίνει με την πλευρά της ΑΕΚ. Τότε οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι αν μείνει ελεύθερος από την Βελγική ομάδα τότε η ΑΕΚ είναι εδώ και τον περιμένει προσφέροντας του ένα συμβόλαιο καριέρας.

Πάει Βέλγιο για να τελειώσει με την Άντερλεχτ

Θέμα λίγου χρόνου φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ ήρθε στην Αθήνα και διαμήνυσε στους ανθρώπους της «Ένωσης» πως είναι κοντά στην αποδέσμευσή του με από την Άντερλεχτ, ενώ ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ο Βράνιες έκανε πολλές υποχωρήσεις σχετικά με τα χρήματα που πρέπει να πάρει για να μείνει ελεύθερος.

Ο 31χρονος άσος αναχωρεί για τις Βρυξέλλες, όπου θα γίνουν οι τελικές επαφές για να απελευθερωθεί από τους Βέλγους. Ο ίδιος παρουσιάζεται αισιόδοξος στα όρια της… βεβαιότητας πως θα πάρει την ελευθέρας του, αφού και στην Άντερλεχτ έχουν αντιληφθεί την επιθυμία του και δεν θέλουν να «κουβαλούν» ένα συμβόλαιο που τρέχει για άλλα δύο χρόνια έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Βράνιες ξεμπερδέψει με την Άντερλεχτ, θα επιστρέψει στην Αθήνα για να υπογράψει. Με την ΑΕΚ υπάρχει συμφωνία για τρία χρόνια (που μπορεί να γίνει… συν ένα) έναντι 600.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments