Ελλάδα

Έφη Ρασσιά απάτη: Έπεσε θύμα απάτης η ηθοποιός

Έφη Ρασσιά απάτη: Έπεσε θύμα απάτης η ηθοποιός
Έφη Ρασσιά απάτη: Δημοσίευσε ένα μήνυμα θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι συμβαίνει εν αγνοία της.

Σε μια δημόσια καταγγελία προέβη, το πρωί της Δευτέρας, η νεαρή ηθοποιός Έφη Ρασσιά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς» ξέσπασε για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί στο Instagram και χρησιμοποιούν το όνομά της. Με το μήνυμά της αυτό, συγκεκριμένα, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι συμβαίνει εν αγνοία της και να ξεκαθαρίσει πώς δεν διατηρεί λογαριασμό σε κανένα άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow. Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook. Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου. Καλημέρα & καλή εβδομάδα!» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή της:

Ποια είναι η Έφη Ρασσιά

Η Έφη Ρασσιά,σε πολύ μικρή ηλικία έκανε την πρώτη και τελευταία της εμφάνιση μέχρι σήμερα στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Το καφέ της Χαράς”, παριστάνοντας την κόρη της Ρένιας Λουιζίδου (Χαράς Χάσκα). Η μικρή επιλέχθηκε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της σειράς Χάρη Ρώμα ο οποίος εκτός των άλλων είναι και ο θείος της, για το ρόλο αυτό. Επιλέχθηκε όπως αναφέρουν πληροφορίες  γιατί χρειάζονταν ένα παιδί που δεν είχε ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική και την τηλεόραση. Η Έφη Ρασσιά γεννήθηκε το 1994.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments