Ελλάδα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Η Κατερίνα Γκαγκάκη Αντιδήμαρχος Αθηναίων
Κατερίνα Γκαγκάκη Αντιδήμαρχος Αθηναίων: H γνωστή επικοινωνιολόγος ορίστηκε Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ενώ στα καθήκοντά της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής της πόλης.

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ορίζεται με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η κ. Γκαγκάκη είχε εκλεγεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ωστόσο υπέβαλε τον περασμένο Νοέμβριο την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει σχόλιά της, σε τηλεοπτική εκπομπή, επί περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας του ΑΠΘ. Τότε, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει αποδεκτή, για λόγους ευθιξίας, την παραίτησή της.

Διάβασε την ανακοίνωση:

“Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου –Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη”.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Γκακάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics.

Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Σε ηλικία 28 ετών εργάστηκε στην Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας. Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

  • Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το XFactor.
  • Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη.
  • Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
  • Το 2017 την είδαμε στο talent show “Star Academy” στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής.
  • To 2020 ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά αποχώρησε μερικούς μήνες αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments