Lifestyle

Αυτή είναι η νέα σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά

Αυτή είναι η νέα σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά
Στέφανος Τσιτσιπάς νέα σχέση: Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει από κανένα. Ο κορυφαίος τενίστας έκανε διακοπές στην Ελλάδα και μαζί είχε διαρκώς το κορίτσι του Θεοδώρα Πεταλάς. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να κάνουν μαζί μπάνια και βόλτες, ενώ ο «Στεφ» ήταν τόσο ακομπλεξάριστος που κερνούσε μέχρι και μαργαρίτες τους παπαράτσι.

Ο Στέφανος και η Θεοδώρα έκαναν τις βουτιές τους και δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ μέσα στο νερό, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τους εντόπισε και τους απαθανάτισε ουκ ολίγες φορές.

Δείτε τις φωτογραφίες

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο Στέφανος και η αγαπημένη του παραβρέθηκαν σε event στην Ψαρρού στη Μύκονο, με την αγαπημένη Κουβανή ερμηνεύτρια Rosanna Mailan και την βιολίστρια Eva Presley, η οποία έδωσε ένα μοναδικό και ξεχωριστό show με το βιολί της.

Η απίστευτη χειρονομία του Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κέρασε μαργαρίτες τους παπαράτσι που είχαν ακροβολιστεί για να τον απαθανατίσουν. Όταν το γκαρσόνι ανέβηκε στον λόφο πάνω από την Ψαρρού για να σερβίρει τα κοκτέιλ, ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Ζώτος δεν πίστευε στα αυτιά του και στα μάτια του. Ο 21χρονος άσος του τένις απόλαυσε κάθε λεπτό από τις διακοπές του στο «νησί των Ανέμων», ενώ στα social media έγραψε ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα και όχι μόνο.

Δυο λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Τσιτσιπάς γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998, γιος του Αποστόλη Τσιτσιπά και της Τζούλιας Αποστόλη (το γένος Σαλνίκοβα) στην Καρδίτσα. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Ρωσίδα. Οι γονείς του είναι επαγγελματίες τενίστες, ενώ η μητέρα του ήταν νούμερο 1 στην κατηγορία νέων, ήταν εντός των κορυφαίων 200 παγκοσμίως και εκπροσώπησε την Σοβιετική Ένωση στο Φεντ Καπ. Δεν προχώρησε στην καριέρα της γιατί υπήρχαν περιορισμοί στην ελευθερία μετακίνησης εκείνη την εποχή.

Ο πατέρας του εργάζονταν ως δάσκαλος της αντισφαίρισης στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς στη Βουλιαγμένη όταν γεννήθηκε. Αρχικά γνωρίστηκαν σε τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις στην Αθήνα όπου η μητέρα του ήταν παίκτρια και ο πατέρας του ήταν διαιτητής. Ο Στέφανος έχει τρία αδέλφια, τον Πέτρο, τον Παύλο και την Ελισάβετ, όλοι τους παίκτες του τένις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments