Lifestyle

Μαντόνα κορωνοϊός: Το Instagram διέγραψε ψευδή ανάρτηση της

Μαντόνα κορωνοϊός: Το Instagram διέγραψε ψευδή ανάρτηση της
Μαντόνα κορωνοϊός: Το Instagram διέγραψε δημοσίευση της «Βασίλισσας της Ποπ» σχετικά με τον φονικό ιό.

Η ποπ σταρ Μαντόνα διέδωσε παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με ένα φερόμενο θεραπευτικό μέσο για τον κορωνοϊό και το Instagram διέγραψε τη δημοσίευσή της.

Διαδόθηκε και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή διαδικτυακή υπηρεσία διέγραψε μια ανάρτηση της τραγουδιστρίας στην οποία εκείνη διέδωσε ψέματα σχετικά με τη θεραπεία για τον φονικό ιό. Πρόκειται για ένα βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα, το οποίο διαδόθηκε μεταξύ άλλων, και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφαιρέθηκε επειδή «περιείχε λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και πρόληψης του κορωνοϊού», δήλωσε εκπρόσωπος της διαδικτυακής υπηρεσίας Facebook όπου ανήκει το Instagram.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ, στο βίντεο που ανέβασε η Madonna, η αμφιλεγόμενη γιατρός του Τέξας Στέλα Ιμάνουελ διαφημίζει το φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη ως θαυματουργή θεραπεία για τον κορωνοϊό. Στην ανάρτησή της, η Mαντόνα υποστήριξε επίσης απευθυνόμενη στους 15,4 εκατομμύρια ακολούθους  της στο δημοφιλές social media ότι υπάρχει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εδώ και μήνες. Ωστόσο, αυτό κρατήθηκε μυστικό, «έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι να αρρωστήσουν πιο πολύ».

Ήταν θετική στον κορωνοϊό

Θυμίζουμε πως η Μαντόνα ακύρωσε τις συναυλίες της στο Παρίσι εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με ό,τι ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Live Nation. Η Γαλλία απαγόρευσε εξάλλου, τις συγκεντρώσεις περισσότερων από 1.000 ανθρώπων, καθώς ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνονται περαιτέρω. Επίσης, η ίδια η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, παρότι δεν έχει νοσήσει. Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε την αποκάλυψη μέσα από τη σελίδα της στο Instagram, όπου έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους. «Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments