Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [30/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [30/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [30/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [30/07/20].

Κριός

Θα λατρέψετε τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα που φέρνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Κάποιες φορές η φθορά του χρόνου δημιουργεί ρωγμές ακόμη και στις πιο υποσχόμενες σχέσεις… Αλλά σήμερα θα διαπιστώσετε ότι τα μέχρι τώρα προβλήματα, ξαφνικά μοιάζουν ασήμαντα.

Ταύρος

Υπάρχουν μέρες που δεν παρατηρείτε καν την μαγεία που υπάρχει γύρω σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας υπενθυμίζει να αντιλαμβάνεστε τι υπάρχει γύρω σας και να το εκτιμάτε αναλόγως. Μην κολλάτε τόσο στο μέλλον, ώστε να σας διαφεύγει αυτό που έχετε μπροστά στα μάτια σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολευτείτε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας σήμερα, καθώς κάτι στην ατμόσφαιρα σας κάνει να ονειροπολείτε. Απλά δεν μπορείτε να βγάλετε από την σκέψη σας κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Η μέρα ευνοεί τον έρωτα, οπότε σταματήστε τις ονειροπολήσεις και τηλεφωνήστε του για να βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού απόψε.

Καρκίνος

Η ζωή έχει πολλές ανατροπές. Το τελευταίο σας φλερτ περνάει μια φάση ανανέωσης. Τι καλύτερο από το να περάσετε τη μέρα μαζί κάπου όμορφα, κάνοντας κάτι ξεχωριστό; Έτσι θα κρατήσετε αναμμένη τη φλόγα του πάθους.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μια ξεχωριστή μέρα στον ερωτικό τομέα.   Μερικές φορές χρειάζεται πολύ θάρρος για να πείτε σε ένα άτομο πώς αισθάνεστε. Αλλά με τη σημερινή ενέργεια δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Τι περιμένετε;

Παρθένος

Βεβαιωθείτε ότι φοράτε τα ροζ γυαλιά σας σήμερα. Ό,τι κι αν κάνει ο/η αγαπημένος/η σας θα το βρίσκετε χαριτωμένο. Να περιμένετε ότι θα δείτε και μερικούς άσχημους τρόπους συμπεριφοράς. Δεν έχει σημασία, θα γελάσετε και θα το ξεχάσετε. Όλα σας φαίνονται υπέροχα και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή σας διάθεση.

Ζυγός

Δεν χρειάζεστε ακρογιαλιές και φεγγάρια για να μπείτε σε ρομαντική διάθεση σήμερα. Νιώθετε εξίσου ρομαντικά, ακόμη και μπροστά στον νεροχύτη με τα άπλυτα πιάτα. Αν ψάχνετε μια νέα σχέση, προσέξτε να μην παρασυρθείτε με κρασί, μουσική και φαντασία. Μπορεί να επανέλθετε απότομα στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες όπου η ερωτική σας ζωή αγγίζει την τελειότητα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας απολαυστικός συνδυασμός καταστάσεων, σας φέρνει μπροστά στο άτομο των ονείρων σας. Νιώθετε εντελώς μαγεμένοι. Προσέξτε να μην πέσετε με τα μούτρα σε αυτή τη σχέση – αλλά όπως και να έχει, διασκεδάστε με την ψυχή σας.

Τοξότης

Με την ενέργεια της σημερινής μέρας μην εκπλαγείτε αν ερωτευτείτε από την αρχή το ταίρι σας. Αν πάλι ψάχνετε για δεσμό, ενδεχομένως να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας σε ένα μέρος γεμάτο ποίηση και μουσική. Απολαύστε αυτό που συμβαίνει αλλά προχωρήστε με προσοχή.

Αιγόκερως

Απολαμβάνετε τον έρωτα και βρίσκετε τις μικρές ιδιοτροπίες του/της αγαπημένου/ης σας σχεδόν χαριτωμένες. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να ξεπεράσετε τα όριά σας. Μην παρασυρθείτε σε κάτι με το οποίο δεν συμφωνείτε. Να σέβεστε τον εαυτό σας και να τηρείτε τα όριά σας.

Υδροχόος

Μερικές φορές ακόμη και εσείς υποκύπτετε στην μαγεία του έρωτα, αν και στην περίπτωσή σας με πιο αξιοπρεπή τρόπο. Ωστόσο, σήμερα αισθάνεστε συγκλονισμένοι, όταν διαπιστώνετε ότι η καρδιά σας κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα μετά από μια νέα γνωριμία. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένετε, πριν υποσχεθείτε κάτι συγκεκριμένο. Σύντομα θα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη.

Ιχθύες

Σας αρέσουν η ποίηση και οι τέχνες, ειδικά όταν τις απολαμβάνετε παρέα με τον/την σύντροφό σας. Αν δεν έχετε σχέση, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο στη διάρκεια μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας, κάτι που θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments