Αθλητισμός

ΑΕΚ τερματοφύλακες: Δεν ψάχνει για γκολκίπερ η Ένωση

ΑΕΚ τερματοφύλακες: Δεν ψάχνει για γκολκίπερ η Ένωση
ΑΕΚ τερματοφύλακες: Οι άνθρωπο της Ένωσης δεν θα κινηθούν για αντικαταστάτη του Βασίλη Μπάρκα που έφυγε για την Σέλτικ.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Βασίλης Μπάρκας ανακοινώθηκε επίσημα από την Σέλτικ. Η ΑΕΚ έβαλε στα ταμεία της πέντε εκατομμύρια ευρώ που της δίνουν μια άνεση να κινηθεί για την μεταγραφική της ενίσχυση, αλλά και για τις ανανεώσεις συμβολαίων. Ωστόσο από αυτά τα χρήματα δεν θα δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για την απόκτηση τερματοφύλακα. Μπορεί το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Μπάρκα να είναι μεγάλο, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου και φυσικά ο Μάσιμο Καρέρα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα οι λύσεις που υπάρχουν είναι αρκετές.

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ πιστεύουν ότι η ομάδα θα έπρεπε να κινηθεί για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα. Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του δείχνει να είναι χαρούμενος με τον Παναγιώτη Τσιντώντα και τον Γιώργο Αθανασιάδη καθώς πιστεύει ότι είναι ένα δίδιμο που έχει αρκετό ταλέντο και εμπειρία. Την ίδια στιγμή αναμένεται να ανέβουν στην πρώτη ομάδα δυο νεαροί γκολκίπερ από τις ακαδημίες καθώς υπάρχει καλή άποψη για το ταλέντο τους.

Όλα ανοιχτά για τη φανέλα βασικού

Αυτή τη στιγμή θεωρητικά ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι η πρώτη επιλογή. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται χρόνια στην ομάδα οπότε είναι πιο “δεμένος”. Στο παρελθόν έχει φωνάξει “παρών” όποτε τον χρειάστηκε η ΑΕΚ. Τη σεζόν που μας πέρασε πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσίασε. Βέβαια για έναν τερματοφύλακα είναι δύσκολα να δείξει πολλά πράγματα αν δεν έχει ρυθμό στα πόδια του.

Πίσω από τον Τσιντώτα ο Γιώργος Αθανασιάδης περιμένει για την ευκαιρία του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στην Super League με αποκορύφωμα τη σεζόν που είχε κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης και του έδωσε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Τότε πολλοί πίστεψαν ότι ήταν μια κίνηση που έδειχνε πώληση Μπάρκα. Τελικά αυτό έγινε ένα χρόνο αργότερα και ο Αθανασιάδης είναι έτοιμος να παλέψει για τη θέση του.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Τσιντώτας έχει το προβάδισμα, αλλά πιο σίγουρα συμπεράσματα θα βγουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τερματοφύλακας αν κριθεί ότι είναι απαραίτητο, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments