Αθλητισμός

Φορτούνης Ολυμπιακός: Γιατί έχει μεγάλο «καημό» να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι»

Φορτούνης Ολυμπιακός: Γιατί έχει μεγάλο «καημό» να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι»
Φορτούνης Ολυμπιακός: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να περάσει η ομάδα του Πειραιά τη Γουλβς του πρώην «ερυθρόλευκου» Ντάνιελ Ποντένσε και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa Leugue.

Ο Ολυμπιακός έχει «φουλάρει» τις μηχανές του έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την αγγλική Γουλβς στο «Μολινό» στις 6 Αυγούστου στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του Europa League. Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτός που θέλει παραπάνω την πρόκριση για έναν ακόμα λόγο είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Πιο συγκεκριμένα, στο θέμα αναφέρεται το «Φως των Σπορ». «Ο Κώστας Φορτούνης έχει προφανώς μεγάλη λαχτάρα για να περάσει με τον Ολυμπιακό στην τελική οκτάδα, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα. Θα ήθελε επίσης να αποκλείσει και τον… Ποντένσε. Διότι όσο και αν «μαζεύτηκαν» κάποια λόγια που είπε ο Πορτογάλος μετά τη μεταγραφή του στη Γουλβς, δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν. Και η «εκδίκηση» είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ή έστω χλιαρό».

Αυτά γράφει η γνωστή αθλητική εφημερίδα εν όψει του αγώνα των «ερυθρόλευκων» στην Αγγλία με τη νυν ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» Ποντένσε. Ο μεσοεπιθετικός της Γουλβς είχε γράψει χαρακτηριστικά για τον Κώστα Φορτούνη: «Ποιοτικά είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει όλη την ποιότητα που διαθέτουν οι μεγάλοι παίκτες, αλλά είναι πολύ τεμπέλης. Το ξέρει αυτό».

Από την πλευρά του ο Έλληνας διεθνής απάντησε στο σχόλιο του Πορτογάλου μέσα από δηλώσεις στο φιλανθρωπικό Challenge της 24Media. Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Κατά κάποιο τρόπο με πείραξε, αλλά από την άλλη πλευρά το σκέφτηκα, δεν έδωσα σημασία. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή ο Ποντένσε είναι σε άλλη ομάδα και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δήλωσή του, το προσπέρασα. Εγώ κάθε χρόνο δουλεύω, τι λέει ο καθένας, αυτό κρίνεται στο γήπεδο».

Επιπλέον, τότε είχε αναφερθεί και στο μέλλον, τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, είχε πει: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό, πέρσι υπέγραψα ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Ήθελα και το έκανα, θα μπορούσα να είχα φύγει στο εξωτερικό, αλλά έχω δεθεί πολύ με αυτή την ομάδα, έχω παίξει και στις ακαδημίες και τώρα έχω πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω τον σεβασμό που έχουν απέναντί μου και όταν κάποιος με σέβεται προσπαθώ και εγώ να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Θα έφευγα από τον Ολυμπιακό για να πήγαινα σε κάποια πολύ μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, δεν θα το έκανα για μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού, γιατί ο Ολυμπιακός μού προσφέρει τα πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments