Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου Τβέντε: Αυτή είναι η οψιόν αγοράς του 23χρονου εξτρέμ

Λάζαρος Λάμπρου Τβέντε: Αυτή είναι η οψιόν αγοράς του 23χρονου εξτρέμ
Λάζαρος Λάμπρου Τβέντε: Ο νεαρός άσος του «Δικέφαλου» του Βορρά» φεύγει ως δανεικός για την Τβέντε. Ποια είναι η οψιόν αγοράς που θα μπει στο συμβόλαιό του.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα παίξει τη νέα σεζόν στην Ολλανδία, φορώντας τη φανέλα της Τβέντε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος (τα κλείνει για την ακρίβεια τον Δεκέμβριο) θα παίξει για δεύτερη φορά στη «χώρα της τουλίπας» αφού έχει κάνει ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Φοροτύνα Σιτάρντ.

Στο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει υπάρχει οψιόν αγοράς του από τους Ολλανδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, η οψιόν αγοράς που συζητήθηκε με την ολλανδική ομάδα είναι στα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ και το σάιτ εκτιμά ότι θα καταλήξει στα 4 εκατομμύρια. Να σημειώσουμε ότι η Τβέντε έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της.

Αξίζει να τονιστεί, επίσης, ότι το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2022.  Το 2018-2019 ο Λάμπρου είχε παίξει στη Φορτούνα Σιτάρντ. Με τη Φορτούνα σε όλες τις διοργανώσεις είχε αγωνιστεί σε 27 ματς, είχε πετύχει 8 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της για την τωρινή μετακίνηση στην Τβέντε.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε τρία γκολ. Να υπενθυμίσουμε ότι από την Τβέντε έφυγε ο εξτρέμ Αϊτόρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Έγινε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ

Να σημειώσουμε, ακόμα, ότι χθες έγινε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Είχε χαρακτήρα προσαρμογής μετά τις διακοπές, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δεν έβαλαν εύκολα στους ποδοσφαιριστές με την προπόνηση να διαρκεί 90 λεπτά και να περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και παιχνίδια με μπάλα.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Διαμαντής, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Λημνιός, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Χατζηστραβός, Ζαμπά, Τζόλης, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν ακόμη από την προηγούμενη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες μέρες. Οι Άντερσον Εσίτι και Χοσέ Κρέσπο είχαν εξασφαλίσει μια μέρα άδεια παραπάνω και θα επιστρέψουν στην προπόνηση σήμερα Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments