Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέστρεψε στην Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέστρεψε στην Αθήνα
Ελένη Μενεγάκη: Η όμορφη παρουσιάστρια, λόγω δουλειάς, αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές της.

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Μενεγάκη, όπως είδαμε μέσα από μια ανάρτηση της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη παρουσιάστρια, λόγω δουλειάς, αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές της στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισό της για να κάνει γύρισμα και φωτογράφηση για τη νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών στην οποία και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Σε νέα της βραδινή ανάρτηση, δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες, αποκάλυψε τον ακριβή λόγο της επιστροφής της. Η παρουσιάστρια γύρισε στην πρωτεύουσα, καθώς θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας καλλυντικών. «Τέλος πρώτης μέρας γυρισμάτων της νέας διαφημιστικής καμπάνιας με την αγαπημένη μου εταιρία», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε.

Εδώ και περίπου έναν μήνα από τότε που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον Alpha και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, η αγαπημένη και γνωστή παρουσιάστρια ζούσε σε άλλους, πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, πλημμυρισμένη και γεμάτη από την αγάπη των δικών της ανθρώπων, της οικογένειάς της. Για λίγο όμως, έκανε εξαίρεση καθώς έπρεπε να φέρει σε πέρας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Η πιο γλυκιά συνάντηση»

Φορώντας ένα ιβουάρ σύνολο και βαμμένη έτσι ώστε να τονίζονται τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε πιο όμορφη και πιο ήρεμη από ποτέ μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο άψογη επαγγελματίας είναι. Έτσι, η επιτυχημένη παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές την Άνδρο και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από μια ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη στο Instagram, η ίδια συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη και πόζαραν μαζί στο φακό. Και το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είναι μακιγιαρισμένη και χτενισμένη, κάτι που η ίδια δεν συνηθίζει την περίοδο των διακοπών της, «μαρτύρησε» ότι οι δύο γυναίκες κάτι ετοιμάζουν!

«Η πιο γλυκιά συνάντηση του Ιούλη με το κορίτσι μου», ήταν το σχόλιο της γνωστής φωτογράφου ώστε να συνοδεύσει την ανάρτησή της στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments