Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [31/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [31/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [31/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [31/07/20].

Κριός

Συνηθίζετε να κρατάτε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Ποτέ δεν κάνετε υπερβολικές δηλώσεις αγάπης και δεν εκθέτετε τον εαυτό σας χωρίς λόγο. Δεν σας πειράζει αν ακούτε ότι δεν είστε αρκετά παθιασμένοι. Υπάρχει αρκετό πάθος σήμερα στην ατμόσφαιρα για όλους.

Ταύρος

Συνηθίζετε να δίνετε υποσχέσεις, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουν κάποιες αλλαγές. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν απαίτηση να τηρούνται οι υποσχέσεις – ειδικά αυτές  που είναι κάπως υπερβολικές. Μια συγκεκριμένη ερωτική υπόσχεση που θα δώσετε σήμερα, θα πρέπει να εκφραστεί με όρους που μπορείτε να τηρήσετε.

Δίδυμοι

Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και εσείς, που είστε υπομονετικοί και πειθαρχημένοι, τρελαίνεστε και ξεπερνάτε τα όρια.  Σήμερα η φαντασία σας θα οργιάσει σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο σκέψεις και όνειρα για το μέλλον. Προσγειωθείτε πριν να είναι πολύ αργά.

Καρκίνος

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σήμερα που μπορεί να παρασυρθείτε. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πολλά υποσχόμενες. Κρατήστε μικρό καλάθι. Περιμένετε μέχρι να αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Λέων

Σήμερα οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν με πολλά διαφορετικά άτομα. Και μάλλον θα διαβάσετε λάθος το πιο σημαντικό από αυτά. Μπορεί να πιστέψετε ότι θέλει από εσάς κάτι περισσότερο από μια φιλία, αλλά μάλλον κάνετε λάθος.

Παρθένος

Δεν σας χωράει ο τόπος σήμερα, καθώς ανακαλύπτετε ότι κάποιο ξεχωριστό άτομο τρέφει πολύ θετικά συναισθήματα για εσάς. Θα αισθανθείτε κολακευμένοι από την τόση προσοχή που θα σας δείξει. Μπορεί να σας υπόσχεται γη και ύδωρ αλλά μέχρι να δείτε κάτι χειροπιαστό, μην κάνετε κάτι βιαστικό.

Ζυγός

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, άλλες φορές μέσω κουτσομπολιού κι άλλες από μια αξιόπιστη πηγή. Αυτό που δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε, είναι το πόσο έχει αλλάξει το μήνυμα κατά τη μετάδοσή του από άτομο σε άτομο. Μια πληροφορία που θα πάρετε σήμερα για κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά θα σας φανεί υπερβολική Ελέγξτε την από πρώτο χέρι.

Σκορπιός

Δεν έχει σημασία πόσες φορές λέτε κάτι σε κάποιον – εάν δεν θέλει να σας ακούσει, δεν θα το κάνει. Πόσες φορές έχετε ήδη πει στο συγκεκριμένο άτομο πώς αισθάνεστε, αλλά εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα; Σήμερα ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε ορισμένες εξαιρετικά ευφάνταστες μεθόδους, ώστε να μην αφήσετε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις σας.

Τοξότης

Μερικές φορές τα πράγματα είναι ήρεμα και άλλες η ζωή σας να είναι γεμάτη φουρτούνες και καταιγίδες. Υπάρχει μια περίεργη ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα, όπου ενώ όλα φαίνονται καλά, εσείς αισθάνεστε ότι κάτι επικίνδυνο ελλοχεύει. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη και για αυτό βλέπετε παντού προβλήματα. Ηρεμήστε.

Αιγόκερως

Η κοινωνικότητά σας είναι στα ύψη και δεν προλαβαίνετε να παίρνετε προσκλήσεις για ραντεβού και εξόδους. Ωστόσο, δεν σας αρέσει να βγαίνετε με δυο ή τρία άτομα ταυτόχρονα. Βρείτε έναν τρόπο, ώστε να και μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας και να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές.

Υδροχόος

Υπάρχουν στιγμές που ακόμη κι εσείς αισθάνεστε καταβεβλημένοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε τα πράγματα χαλαρά, ειδικά σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να ζητάει από εσάς πράγματα, που αισθάνεστε ότι δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δώσετε. Μην προχωράτε πιο γρήγορα από όσο μπορείτε.

Ιχθύες

Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Καμιά φορά είναι και για ερωτευμένους ενήλικες. Μερικές φορές εμπεριέχουν κανόνες που όλοι τηρούν, ώστε το παιχνίδι να λειτουργεί ομαλά και μερικές φορές απλά δεν υπάρχουν κανόνες. Το παιχνίδι που παίζετε σήμερα έχει κανόνες, αν και δεν είναι προφανείς. Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά κάθε κίνησή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments