Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [31/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [31/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [31/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [31/07/20].

Κριός

Μην απογοητευτείς αν συνειδητοποιήσεις πως δε μπορείς να κινηθείς βιαστικά στα ερωτικά σου. Ό, τι κι αν θέλεις να επιταχύνεις, αναρωτήσου με ειλικρίνεια αρχικά, αν θα ένιωθες ευχαριστημένη, χάνοντας τα βασικά μέρη μιας παθιασμένης διαδικασίας. Κάτι στην ερωτική σου ζωή, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλωθεί ή να εκδηλωθεί. Όμως η ανυπομονησία, δεν θα βοηθήσει.

Ταύρος

Η καρδιά δεν αντιμετωπίζει καλά ό,τι είναι συγκεχυμένο ή παρερμηνευμένο. Οτιδήποτε από αυτά, συνήθως μειώνονται ή εξαλείφονται, αν εκφράζονται με αυτοπεποίθηση και με πάθος. Αυτό είναι κάτι που κάθε καρδιά επιθυμεί να βιώσει. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία άνετες υποθέσεις στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Αλλά η απτή πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στο να μιλάς, να αποφασίζεις ή να εκφράζεσαι ανοιχτά και αυθεντικά.

Δίδυμοι

Δεν υποτιμάς τη θετική επιρροή που μπορείς να φέρεις στη σχέση σου, που διασφαλίζει ότι ένα βουνό, δε δημιουργείται από μια ήρεμη αντιμετώπιση. Έχεις την ευκαιρία να είσαι αναπόσπαστο μέρος μιας λύσης, αντί να προσθέσεις επιπλοκές στη ρομαντική σχέση σου, που επαινεί την ένταση. Γίνε αυτή, που φέρνει μια ατμόσφαιρα καλοσύνης και συμπόνιας στην ερωτική σου ζωή τώρα. Έχεις αφθονία μέσα σου και από τα δύο, αν το επιλέξεις.

Καρκίνος

Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί? Κάνοντας στον εαυτό σου αυτή την ερώτηση, που αφορά την ερωτική σου ζωή, η σκέψη σου ακολουθεί κατευθείαν, το δρόμο της αρνητικότητας. Γιατί να το κάνεις αυτό όμως, όταν υπάρχει εναλλακτική λύση; Ακόμα κι αν ένα ρομαντικό σχέδιο δεν πηγαίνει σύμφωνα με τα πλάνα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αντλήσεις κάτι εμπνευσμένο, παρηγορητικό και ενδιαφέρον. Αλλά δεν θα το εντοπίσεις για όσο διάστημα είσαι αποφασισμένη να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, αντί για μισογεμάτο στα ερωτικά σου.

Λέων

Όσον αφορά στα θέματα της καρδιάς τώρα, το μήνυμα από τον ουρανό είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Αλλά αυτές οι δύο λέξεις, μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία. Επομένως, πρέπει να τις ερμηνεύσεις σαν οδηγίες, για να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου…. και να μην καταβάλλεις προσπάθειες για να διασφαλίσεις ότι η ζωή του εραστή σου είναι άνετη και ισορροπημένη. Η εφαρμογή λίγης παραπάνω αυτοεξυπηρέτησης, δεν σε κάνει εγωίστρια. Ίσως μάλιστα ο εραστής σου, σε ενθαρρύνει να το κάνεις!

Παρθένος

Ένα ρομαντικό θέμα, μπορεί να κλιμακωθεί σε δύναμη και σοβαρότητα αν δεν το αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά. Πριν το καταλάβεις, μια αλυσιδωτή αντίδραση ανησυχητικών εξελίξεων θα εκδηλωθεί, και θ’ ανακαλύψεις αργότερα, πως δεν άξιζε το χρόνο και την προσοχή σου. Βρες λοιπόν μια απάντηση που μπορεί να σε βοηθήσει με μια πιθανή καθυστερημένη απόφαση. Αυτό όμως μπορεί να γίνει, μόνο αν απορρίψεις όλα όσα είναι περιττά κι άχρηστα.

Ζυγός

Κάνοντας ένα συγκεκριμένο βήμα προς την κατεύθυνση της σχέσης σου, θα ικανοποιήσει και θα ευχαριστήσει το ταίρι σου. Ακολουθώντας όμως μια διαφορετική κατεύθυνση, θα νιώσεις πως κάνεις το σωστό. Αυτό θα είναι το δίλημμα, που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Αλλά και πάλι, μπορεί να είσαι συνηθισμένη, να βάζεις συχνά πρώτα τις ανάγκες των άλλων. Ό, τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, βεβαιώσου ότι το κάνεις για σένα. Αν ο εραστής σου θέλει το καλύτερο για σένα, τότε θα το καταλάβει και θα το εκτιμήσει.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν γνωρίζεις τι δεν είναι ικανοποιητικό ή τι είναι αυτό που χρειάζεται βελτίωση στη σχέση σου, γνωρίζεις εξίσου καλά, πριν από πόσο καιρό έχει γίνει. Αλλά η ταχεία πάροδος του χρόνου μπορεί να είχε σαν αποτέλεσμα να μην κάνεις ένα σημαντικό βήμα για να πετύχεις τις αλλαγές που χρειάζονται. Μπορεί να έχεις αναρωτηθεί επίσης, γιατί πρέπει να είσαι εσύ αυτή που πρέπει να το κάνει. Ξέρεις τι θέλεις να αλλάξει ανάμεσά σας. Επομένως εσύ πρέπει να γίνεις ο υποκινητής των αλλαγών.

Τοξότης

Οι περισπασμοί μπορεί να συνεχίσουν να είναι έντονοι στα ερωτικά σου. Ίσως με τη μορφή μιας αναγκαστικής εστίασης σε άλλους τομείς της ζωής σου που θέλεις να διασφαλίσεις πως θα κάνουν πιο άνετη τη ζωή σου. Όσο αξιοθαύμαστο όμως κι αν είναι αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο. Μπορεί πολύ εύκολα να αγνοήσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου, φροντίζοντας τις ανάγκες των άλλων. Ίσως το γεγονός ότι πλησιάζεις στο να αφήσεις μια υπέροχη ρομαντική ευκαιρία να γλιστρήσει από τα δάχτυλά σου, να σου το θυμίσει αυτό.

Αιγόκερως

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να δημιουργήσεις, είναι αναστάτωση ή χάος. Αν συμβαίνει κάτι στη σχέση σου, θα υπάρχουν τρόποι για να αποφύγεις την προσπάθεια για να διορθώσεις αυτό που συμβαίνει ή να υποκινήσεις μια αλλαγή μόνο για να δεις, τι συμβαίνει. Ωστόσο, ίσως αισθάνεσαι πως είναι θέμα χρόνου πριν αλλάξει κάτι. Μπορεί να πιστεύεις ακόμη, πως είναι καλύτερα να προωθήσεις αυτή την ανάπτυξη παρά να την αφήσεις να αιωρείται. Προσπάθησε προς το παρόν να αφιερώσεις σ’ αυτό το θέμα λίγο από το χρόνο σου. Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία όταν θα εμφανιστεί η σωστή στιγμή για να κάνεις το τολμηρό βήμα.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν αλλάξεις κάποια πράγματα στη σχέση σου. Στην πραγματικότητα, είναι προς το συμφέρον σου να το κάνεις. Ακριβώς επειδή επανεξετάζεις ένα σενάριο που δεν είχες καταλάβει στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εντοπίσεις τις δυνατότητες που προσφέρει τώρα. Θα εξασφαλίσεις νέες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να τις δεις πολύ πιο ρεαλιστικά κι εμπνευσμένα!

Ιχθύες

Διαθέτεις τόσες πολλές ιδιότητες, που σε βοηθούν να κάνεις τον κόσμο των άλλων ανάλαφρο και άνετο. Αλλά σε ποιον στρέφεσαι, όταν πρέπει να νιώσεις κι εσύ αυτά τα δύο; Είναι όλα καλά όταν κάποιος αναζητά ανακούφιση ή συντροφικότητα. Μπορεί αυτό το διάστημα, να εντοπίσεις κάποιον που θα σου ταιριάζει. Μην υποτιμάς το πόσο ενθαρρυμένη και ανανεωμένη θα νιώσεις με τη σύνδεση που θα έχεις, με ένα τέτοιο άτομο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments